Viktig information om reparationstid, merinfo ...

Byte laddkontakt iPhone X (Serier)

999 kr1,199 kr

Byte laddkontakt iPhone X, XR, XS (Max) har du fått Problem med att iPhone X batteriet inte laddas ordentligt eller inte alls? Hittar inte din dator när du kopplar in din iPhone XS av iTunes? Oftast beror felet på ladduttaget är trasigt. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar. Skicka in din iPhone XR för byte av laddkontakt till hos oss. Laga iPhone XS Max snabbt utan att behöva boka tid.

iPhone Modell Pris
iPhone XS 1,199 kr
iPhone X 999 kr
iPhone XR 999 kr
iPhone XS Max 1,199 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 864966 Kategori: Etikett:

Byta laddkontakt iPhone X (Serier)

Har ni fått ett Problem med iPhone X ladduttaget? kan inte kabeln sitta fast ordentligt? känner inte din dator igen telefonen när den är inkopplad? Då är det oftast fel på laddkontakten. Våra tekniker som utför reparationen är certifierade med flera års erfarenhet av iPhone XR reparationer. Hos oss använder endast oss utav originalreservdelar. Ni kan alltid Skicka in er iPhone x till oss för byte av landkontakt. Har ni en iPhone x med en trasig eller defekt laddkontakt?

Byta iPhone laddkontakt med Originaldelar – Vi kan byta ladduttag på iPhone

iPhone X Hörlursuttag (Lightning kontakt)
iPhone X (Lightning kontakt) reparation

iPhone byta laddkontakt XS

Vid byte av iPhone XS landkontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller övriga fel till följd av att kontakten är trasig. Det är bra att byta laddkontakt om man börja märka några fel på den, då detta kn leda till försämrat batteri.Vi har dropp in i butiken så ni alltid kan laga er telefon hos oss snabbt och säkert.

Byta iphone lightning-kontakt

Våra iPhone tekniker kan reparera din iPhone XS laddkontakt snabbt och pålitligt. Vi byter ut laddkontakten till din iPhone mot ett nytt. LagaiPhone.se har laddkontakten inne och kan hjälpa dig att laga din iPhone när du behöver hjälp. Merinfo byta ladduttag på iPhone andra modeller, klicka här.

iPhone laddkontakt byte

Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även posta din iPhone till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig.

iPhone laddkontakt andra modeller

iPhone SE byta laddkontakt (Gen1), klicka här
iPhone SE 2021 byta laddkontakt (Gen2), klicka här
iPhone SE 2022 byta laddkontakt (Gen3), klicka här

https://lagaiphone.se/byta-laddkontakt-iphone/

iPhone laddkontakt byte
iPhone laddkontakt byte

Laga laddningskontakten iPhone XR

Skicka in den med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå och andra städer. Välkommen till Lagaiphone.se

Byte laddkontakt iPhone XS

Har du fått ett problem med ditt ladduttag? Kan inte kabeln sitta fast ordentligt? Känner inte din dator igen telefonen när den är inkopplad? Då är det oftast fel på laddkontakten. Våra tekniker som utför reparationen är certifierade med flera års erfarenhet av iPhone XS, XS Max reparationer.

Hos oss använder vi endast oss utav originalreservdelar. Ni kan alltid skicka in er iPhone XS till oss för byte av laddkontakt. Har ni en iPhone XS, iPhone XS Max med en trasig eller defekt laddkontakt? då Kan denna bytas på ca 180 min.

Vid byte av landkontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller övriga fel till följd av att kontakten är trasig. Det är bra att byta laddkontakt om man börja märka några fel på den, då detta kan leda till försämrat batteri.Vi har dropp in i butiken så ni alltid kan laga er telefon hos oss snabbt och säkert.
Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även posta din iPhone till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig.

iPhone XS Max fixa laddningskontakten

iPhone XS, XS Max har lightning kontakten till hörlurar och har du problem med att den pausar ditt ljud eller att du ej kan använda ditt headset till telefonsamtal kan det vara på ett skadat lightning uttag. Vi på LagaiPhone.se använder endast original reservdelar. Skicka in din iPhone XS, iPhone XS Max för byte av laddkontakt till hos oss.

Skicka in den:
Kontakta oss så ordnar vi frakten av din iPhone XS, XS Max. Skicka din iPhone XS till oss så skickar vi tillbaka den efter reparationen till dig så snabbt som möjligt.

Skicka in den med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå och andra städer.

iPhone XS Max Hörlursuttag (Lightning kontakt)

Börjar ditt hörlursuttag på iPhone X & XS Max glappa? Har det fastnat något i kontakten? Eller till och med inte fungerar alls? Då är denna lagningen för dig. Kom gärna in till vår butik så kan vi byta ut det åt dig snabbt och enkelt. Bor du inte i närheten till vår butik? Inga problem! Ski­cka­ gärna­ i­n din mobil ti­l­l­ o­ss så byte­r v­i­ u­t di­tt hörl­u­rsu­tta­g sna­bbt o­ch säke­rt!

iPhone Modell

iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone XS

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.