Viktig information om reparationstid, merinfo ...

Byte laddkontakt iPhone 7, 7 Plus

799 kr

Problem med att batteriet inte laddas ordentligt eller inte alls? Hittas inte din iPhone iPhone 7, 7 Plus av iTunes? Oftast beror felet på ladduttaget. Våra tekniker är certifierade med flera års erfarenhet av iPhone. iPhone 7, 7 Plus reparationer. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar. Skicka in din iPhone för byte av laddkontakt till hos oss.

Modell* Pris
iPhone 7 Plus 799 kr
iPhone 7 799 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 466848 Kategori: Etikett:

Byte laddkontakt iPhone 7

Har ni ett Problem med att batteriet inte laddas ordentligt eller inte alls? Hittas inte din iPhone iPhone 7, 7 Plus av iTunes? Då är det oftast fel på dockkontakt. Våra tekniker är certifierade med mångårig erfarenhet av iPhone iPhone 7, 7 Plus reparationer. Hos oss använder endast originalreservdelar. Skicka din iPhone iPhone 7, 7 Plus till oss för byte av landkontakt. Har ni en iPhone iPhone 7, 7 Plus med trasig eller defekt landkontakt? Kan denna bytas.

iPhone 7 Plus Reparation laddkontakt

Denna service är för dig som inte längre kan ladda sin iPhone iPhone 7, 7 Plus, eller om telefonen inte längre känner av USB kabeln när du försöker ladda din iPhone. Orsaken är att dockkontakten / laddningskontakten har slutat fungera. Vid byte av landkontakt åtgärdas de flesta problem med dålig laddning, glapp eller övriga fel till följd av att kontakten är trasig.
Du kan få den lagad genom att komma in till vår butik eller genom att posta din iPhone till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig på en gång. Vi har dropp in i butiken. Lagningstid ca: 45 min.
Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även posta din iPhone till oss så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig.

– Byta dockkontakt iphone iPhone 7, 7 Plus, byta av laddkontakt iPhone 7, 7 Plus

Fixa din iPhone iPhone 7, 7 Plus hos oss!
Skicka in den:
Kontakta oss så ordnar vi frakten av din iPhone iPhone 7, 7 Plus. Skicka din iPhone iPhone 7, 7 Plus till oss så returnerar vi den till dig så snabbt som möjligt.

iPhone 7 charging port reparation Göteborg.

Upp till 2 timmar längre batteritid än iPhone 7, 7 Plus. Samtalstid (trådlöst): Upp till 14 timmar med 3G. Standby-tid: Upp till 10 dagar. Internetanvändning: Upp till 12 timmar med 3G. Upp till 12 timmar med 4G LTE. Upp till 14 timmar med wifi. Videouppspelning (trådlöst): Upp till 13 timmar. Ljuduppspelning (trådlöst): Upp till 40 timmar. Upp till 1 timme längre batteritid än iPhone 7 Plus. Samtalstid (trådlöst): Upp till 21 timmar med 3G. Standby-tid: Upp till 16 dagar. Internetanvändning: Upp till 13 timmar med 3G. Upp till 13 timmar med 4G LTE. Upp till 15 timmar med wifi. Videouppspelning (trådlöst): Upp till 14 timmar. Ljuduppspelning (trådlöst): Upp till 60 timmar. Båda modellerna: Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri. Laddas via usb till dator eller strömadapter. skicka in med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Umeå och andra städer. Välkommen till LagaiPhone.se

Modell*

iPhone 7, iPhone 7 Plus

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.