Byta batteri iPhone 5 (Serier)

299.00 kr399.00 kr

Har batteriet på din iPhone 5s / 5c / 5 blivit sämre? Efter en viss tid, beroende på användning och inställningar, kanske du märker att batteriet i din enhet bara räcker i ett par timmar och att du måste ladda det oftare. Uppladdningsbara batterier kan bara laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut. Vi på LagaiPhone.se använder endast originalreservdelar.

Kvalitet Pris
OEM 299.00 kr

Original 399.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 1137 Kategori: Etikett:

Byta batteri iPhone 5s

På iPhones från och med (2013) till Exempel iPhone 5s, 5, 5c så finns det elastiska Klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan. Vi på LagaiPhone.se byter ut klisterremsorna (Original) på din iPhone till ett nytt så att den hålls på plats. byta iPhone batteri Göteborg.

iPhone 5 Batteribyte Göteborg.

Den reparation utförs på plats i butiken Engelbrektsgatan 34B 411 37 Göteborg. Byta Batteri på en iPhone 5s utförs inom 30 minuter.

Byta batteri iphone 5c pris

iPhone 5 batteri problem symptoms:

  • Batteriet håller inte en avgift
  • Batteriet dör hela tiden
  • Låg batterisymbolen är alltid på
  • Batteriet är riktigt gamla

Har batteriet på din iphone 5 blivit sämre? Efter en viss tid, beroende på användning och inställningar, kanske du märker att batteriet i din enhet bara räcker i ett par timmar och att du måste ladda det oftare. Uppladdningsbara batterier kan bara laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut.

– iPhone 5S batteribyte, iphone 5C batteribyte göteborg

Kvalitet

Original, OEM

Sälj din gamla mobil till oss...

Från 5 Juni är vår Göteborgsbutik stängd. Vi är tillbaka i butiken från den 8 Juni.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.