iPhone 8 / Plus batteribyte

599.00 kr799.00 kr

Har batteritiden på din iPhone 8, 8 Plus plötsligt försämrats? Känns det som du behöver ladda den flera gånger per dag?  Uppladdningsbara batterier har en begränsing på hur många gånger man kan ladda den till 100% och måste slutligen bytas ut. Vi på LagaiPhone.se använder oss utav kvalité på våra reservdelar. N­­­i­­ k­­an­­­ al­l­ti­­d­­ b­­­es­täl­l­a vår s­erv­i­­ce v­i­­a hem­­s­i­­d­­an­­­ eller s­k­­i­­ck­­a i­­n­­­ den på lagning ti­­l­l­ v­år v­erk­­s­tad­­ f­ör hög kvalite på reservdelar och s­erv­i­­ce!

Modell* Pris
OEM 599.00 kr
Original 799.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 21637 Kategori: Etikett:

iPhone 8 batteribyte

På iPhones från och med (2013) till Exempel iPhone 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 och 8 Plus samt iPhone X, iPhone 10 så finns det elastiska Klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan.

Byta iPhone 8 plus batteri

Känner du att batteri tiden på din telefon har försämrats? räcker inte batteriet mer än några timmar? stängs den av när det är kallt ute? då är det dags att byta batteri, dessa symptomer beror på att din telefon batteri har blivit dåligt.batterier på smartphones kan bara  laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut. Vi har dropp in i butiken (Engelbrektsgatan 34B, Göteborg). reparationstid ca: 30 min.
Besök oss redan idag för en snabb och säker service eller skicka in din telefon med posten och så skickar tillbaka den till dig så snabbt som möjligt.

Utbyte av iPhone 8 batteri

Reparera ditt defekta iPhone åtta, åtta plus batteri hos LagaiPhone.se!  Du kan själv kontrollera din iPhone 8 batterihälsa genom att gå in på inställningar och sedan batteri. Om det står “service” eller hälsan är under 86% börjar det bli dags att byta.

Dåligt iPhone batteri symptomer:

  • Batteriet håller inte mer än några timmar
  • Batteriet dör hela tiden
  • Låg batterisymbolen är alltid på
  • Batteriet är defekt
  • laddas din telefon upp väldigt fort på 5 minuter och det står att du har (ex:26 %)
Modell*

OEM, Original

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.