Byta hemknapp iPhone (Serier)

299 kr799 kr

Har din hemknapp till din iPhone slutat att fungera eller svara den inte när du använder ditt finger? då har du kommit rätt vi kan byta ut din hemknapp till en helt ny hemknapp. Vi utför hemknapp byte. Våra tekniker är certifierade med mångårig erfarenhet av iPhone reparationer. Obs, Touch ID fungerar inte efter byte av hemknappen! Läs mer här

 • Hemknapp med returfunktion
iPhone Modell Pris
iPhone SE Gen2 - 2020 799 kr
iPhone 7 Plus / 8 Plus 699 kr
iPhone 7 / 8 599 kr
iPhone 6 Plus / 6S Plus 399 kr
iPhone 6 / 6S 299 kr
iPhone 5 / 5S / 5C / SE 299 kr
iPhone 4 / 4S 299 kr
iPhone 3GS / 3G 299 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Hemknapp reparation iPhone 8

Hemknapp med returfunktion till iPhone. Har din hemknapp till din iphone 8 slutat att fungera, då kan vi byta ut den mot en ny hemknapp. Hemknappen på iphone 7 / 8 serier är ej mekanisk Apple iPhone hemknapp är inte längre mekanisk det består nu utav touch platta och apples haptic engine som verkar som en hemknapp, du får en lite klick/ vibration när du trycker lite hårdare på hemknappen av apples haptic engine. Laga din hemknapp hos oss. Byte av hemknappen börjat glappa eller slutat fungera.

Vad kostar det att byta hemknapp på iPhone mobil? 

 • Priset beror på modell från 199 till 799 kr.

Osäker på om iPhone hemknappen verkligen är skadad?

 • Vi kan hjälpa dig att felsöka och på det sättet fastställa om det går att rädda hemknappen eller om den är allvarligt skadad.

Byta hemknapp iPhone 7

iPhone 7 hemknapp är ansluten till moderkortet av Apple, vilket innebär att om hemknappen skadas eller byts ut så fungerar inte touch ID-funktionen.

Läs mer om Apples säkerhets rutiner och avancerad säkerhetsteknik med Touch ID här.

Laga Hemknapp iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 plus hemknapp är inte längre mekanisk det består nu utav touch platta och apples haptic engine som verkar som en hemknapp, du får en lite klick/ vibration när du trycker lite hårdare på hemknappen av apples haptic engine. Laga din hemknapp hos oss. Byte av hemknappen börjat glappa eller slutat fungera.

Byta hemknapp iPhone 8 Plus
Byta hemknapp iPhone

Byta hemknapp iPhone

Har din hemknapp på iPhone slutat fungera eller är den bara såpass trög så du vill byta den ändå, då är detta lösningen för dig! Om du är en flitig användare av din iPhone så slits hemknappen. Hos oss utför hemknapp byte. Våra tekniker är certifierade med mångårig erfarenhet av iPhone plus reparationer. Så enkelt fixar vi din iPhone trasiga hemknapp Nu för tiden när telefoner bara har en enda knapp, är det ju en aning besvärande när just den enda knappen bestämt sig för att sluta fungera.

iPhone SE 2020 Byte hemknapp

Hemknapp till iPhone SE. Har din hemknapp slutat att reagera, eller glappar den? här finner du en ny hemknapp för att återställa din telefon till nyskick. Fix din iPhone SE hos oss!
Hemknappen fungerar inte?

 1. Aktivera iPhone-enhetens viloläge.
 2. Vänta några sekunder.
 3. Tryck på hemknappen.
 4. iPhone-enheten bör vakna.
 5. Om iPhone-enheten inte vaknar måste den få service.

Skicka in den iPhone SE / 2020
Kontakta oss så ordnar vi frakten av din iPhone SE. Skicka din iPhone SE till oss så returnerar vi den till dig så snabbt som möjligt. Har du skada din iPhone 2020 hemknapp? Har du problem med att logga in på med touch-id eller står det “Kan ej aktivera touch-id” när du startar! Alla dessa problem kan betyda att din iPhone 2020 hemknapp är skadad.

Trasig iPhone hemknapp symptoms:

 • Hemknappen fungerar inte svarar
 • Hemknapp har fastnat eller kämpig        
 • Hemknapp arbetar påfrestande

Har din iPhone hemknapp slutat fungera eller är den bara såpass trög så du vill byta den ändå, då är detta lösningen för dig! Om du är en flitig användare av din iPhone så slits hemknappen. Vi utför hemknapp byte. Våra tekniker är certifierade med mångårig erfarenhet av iphone reparationer.

iPhone Modell

iPhone SE Gen2 – 2020, iPhone 7 Plus / 8 Plus, iPhone 7 / 8, iPhone 6 Plus / 6S Plus, iPhone 6 / 6S, iPhone 5 / 5S / 5C / SE, iPhone 4 / 4S, iPhone 3GS / 3G

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.