Viktig information om reparationstid, merinfo ...

iPhone Strömknapp byte

299 kr599 kr

Är din låsknapp och powerknapp sönder och du behöver få laganing? På LagaiPhone.se har låsknappar och powerknappar till en av marknadens billigaste pris! Vi har noggrant valt ut alla våra produkter och du kan känna dig säker att du får en produkt av högsta kvalité. Alla våra reservdelar är av original.

iPhone Modell Pris
iPhone 7 Plus / 8 Plus 599 kr
iPhone 7 / 8 599 kr
iPhone 6 Plus / 6S Plus 499 kr
iPhone 6 / 6S 499 kr
iPhone 5 / 5S / 5C / SE 499 kr
iPhone 4 / 4S 299 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Byta iPhone Strömknapp

Är din låsknapp och powerknapp sönder och du behöver få laganing? På LagaiPhone.se har låsknappar och powerknappar till en av marknadens billigaste pris! Vi har noggrant valt ut alla våra produkter och du kan känna dig säker att du får en produkt av högsta kvalité. Alla våra reservdelar är av original.

iPhone 7, 7 Plus byte av på/av knapp. iPhone sju, sju Plus byte av Låsknapp, iPhone 7, 7 Plus powerknapp. Fixa din iphone hos LagaiPhone.se! Ibland kan även fuktskada komma in och det leder till att knappen svarar väldigt dåligt. Vi byter ut knappsensorn till dig snabbt i vår servicebutik eller skicka in din iphone till oss om du bor i Malmö, Stockholm, Uppsala, Lund, Jönköping, Linköping, Umeå, Luleå eller annan stad. Är din iPhone iPhone 7, 7+ lås och strömbrytareknapp defekt? Är din låsknapp och powerknapp sönder och du behöver få lagning? Reparation låsknapp iPhone iPhone 7, 7 Plus . Det händer att låsknappen på iPhone slutar att reagera, reagerar dåligt, blir trög, stum eller bara funkar sporadiskt.

Reparation låsknapp iPhone SE

Vi kan utföra din iPhone iPhone 7, 7 Plus reparation av din iPhone lås och strömbrytareknapp åt dig. Hela powerknapp behöver bytas för att åtgärda detta fel. I reparationspriset ingår både reservdel och arbete. Våra tekniker är certifierade med mångårig erfarenhet av LagaiPhone.se reparationer, att din iPhone iPhone 7, 7 Plus kommer att fungera perfekt igen. Vi utför express-reparationer i vår egen verkstad i Göteborg. Detta gör att vi kan ha den snabbaste och billigaste servicen på marknaden. Din iPhone iPhone 7, 7 Plus blir som ny efter denna service. Alla reparationer hos oss går under vår 3 månader garanti. Hos oss använder endast originalreservdelar och reparerar din telefon på en dag om du skickar in den. Eller på ca en timme om du kommer in till vår butik i Göteborg. Fix din iPhone 7, 7 Plus hos oss.

Byta iPhone 8 strömknapp

Har din på och av knapp slutat fungera? sitter knappen fast eller är den väldigt trög? då är denna reparationen för dig. Fixa din iphone hos LagaiPhone.se! Ibland kan en powerknapp som inte svarar kan det bero på att det kan ha kommit in fukt.

Vi byter ut knappsensorn till dig snabbt i vår servicebutik eller skicka in din iphone till oss om du bor i Malmö, Stockholm, Uppsala, Lund, Jönköping, Linköping, Umeå, Luleå eller annan stad. Det händer att låsknappen på iPhone 8+ slutar att reagera, reagerar dåligt, blir trög, stum eller bara funkar sporadiskt. Hela powerknapp kabeln behövs bytas för att åtgärda detta fel.

iPhone 8 Plus På / Av knapps byte

I reparationspriset ingår både reservdel och arbete. Våra tekniker är certifierade med mångårig erfarenhet av LagaiPhone.se reparationer, att din iPhone 8, 8 Plus kommer att fungera perfekt igen. Vi utför express-reparationer i vår egen verkstad i Göteborg. Detta gör att vi kan ha den snabbaste och billigaste servicen på marknaden. Din iPhone åtta, åtta Plus blir som ny efter denna service.

Alla reparationer hos oss går under vår 3 månader garanti. Hos oss använder endast originalreservdelar och reparerar din telefon på en dag om du skickar in den. Eller på ca en timme om du kommer in till vår butik i Göteborg.

Är låsknapp / powerknapp slutat fungera?du behöver få den lagad? På LagaiPhone.se har låsknappar och powerknappar till en av marknadens billigaste pris! Vi har noggrant valt ut alla våra produkter och du kan känna dig säker att du får en produkt av högsta kvalité. Alla våra reservdelar är original.

Ibland kan även fuktskada komma in och det leder till att knappen svarar väldigt dåligt. Vi byter ut knappsensorn till dig snabbt i vår servicebutik.

iPhone Modell

iPhone 7 Plus / 8 Plus, iPhone 7 / 8, iPhone 6 Plus / 6S Plus, iPhone 6 / 6S, iPhone 5 / 5S / 5C / SE, iPhone 4 / 4S

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.