Vi har stängt från 3/27 och är åter i butiken den 11 April.

IPhone 8 plus skärm LCD Display

499.00 kr

iPhone 8 plus skärm (AAA kvalité). Har skärmen på din mobil repats eller krossats? Då är denna produkt precis vad du behöver för att byta din LCD display och touch skärm. Om du vill att vi ska reparera det för dig! Klicka här

Färg * Pris
SVART 499.00 kr
VIT 499.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 29125 Kategori: Etikett:

IPhone 8 plus skärm med LCD Display

iPhone 8 plus skärm med Original LCD display . Köp den här skärmen om glaset har gått sönder, skärmen är skadad. Med hjälp av den här reservdelen kan du göra jobbet själv och byta till ett sprillans nytt glas. iPhone 8 glas med original LCD display är en helt ny skärm. Det är superenkelt att byta ditt trasiga eller repade glas mot ett helt nytt glas.

Storlek: 4.7″ Retina HD Skärm
Original LCD display

iPhone 8 plus glas med LCD display

Om skärmen på din iPhone 8 Plus är sprucken eller är repad är detta reservdelen för dig. Tveka inte att byta ut din iPhone 8 plus skärm på egen hand. Många tycker till och med att det . Spara pengar genom att laga din telefon själv och få en LCD av mycket hög kvalité. är kul att byta ut skärmen själv.


– Köp iPhone 8 plus skärm, Apple iphone 8 plus LCD och display, Original iPhone 8 plus delar i Göteborg, Du fixar att byta LCD skärmen till din iPhone 8 plus hemma om du har ett grundligt tekniskt kunnande.

Färg *

SVART, VIT

Du gillar kanske också…

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.