Viktig information om reparationstid, merinfo ...

iPhone till Samsung Galaxy dataöverföring

499 kr

Dataöverföring från gammal till ny telefon. Vi kan hjälpa dig att överföra dina data från iPhone till din nya Samsung Galaxy-telefon. Vad ingår: Kontaktlista, Alla SMS, Alla foton, Alla videoklipp (Om du inte har ett Google-konto och hjälper dig att skapa en!).

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 475464 Kategori:

iPhone till Samsung Galaxy dataöverföring

Får nya Samsung Galaxy S10 Plus dig att fundera på att byta sida? Vi har gjort det enkelt att att få med allting från en iPhone till en Samsung Galaxy Android-telefon. Det handlar inte bara om att vänja sig vid ett nytt operativsystem och hur den nya Samsung Galaxy 10 telefonen fungerar, det handlar framför allt om hur man ska få med sig alla kontakter, bilder, sms, e-post och annat som finns i en välanvänd iPhone.

Dataöverföring från gammal till ny telefon

Dataöverföring från gammal till ny telefon, oavsett om det är iPhone, Samsung, Sony eller något annat märke. Vi kan hjälpa dig att överföra användardata. Det är viktigt att känna till mobilens skärmkod. Om det är en Android behöver du din Gmail-e-postadress och ditt lösenord. Om från iPhone behöver du din Apple ID-information.

iPhone to Samsung data transfer
iPhone to Samsung data transfer

Byta mobiltelefon från Apple iPhone till Samsung Galaxy Android

Överför data från iPhone till ny Samsung Galaxy mobil. Är du sugen på nya Samsung Galaxy S10+, kan enbart tanken på att byta från en iPhone göra vem som helst missmodig.

Överför data från iPhone till Android mobil

Vad ingår: Kontaktlista, Alla SMS, Alla foton, Alla videoklipp

För den här tjänsten måste du ha lösenordet och användarnamnet för ditt google-konto och alla andra appar installerade på telefonen

Vikt500 g
  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.