Apple iPhone XS skärm reparation (Serier)

Apple iPhone XS skärm reparation

Nu kommer nya iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR reparation.

iPhone Xs: Super Retina-skärm i två storlekar. A12 Bionic-chip. Avancerad Face ID. Ett banbrytande dubbelt kamerasystem med skärpedjupsjustering.

compare large

iPhone XR skärm

Helt ny Liquid Retina-skärm. A12 Bionic-chip. Avancerad Face ID. Ett banbrytande kamerasystem med skärpedjupsjustering. Helt nya Liquid Retina – marknadens mest avancerade lcd-skärm. Ännu snabbare Face ID. Det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smart­phone. Och ett banbrytande kamerasystem. iPhone XR. Briljant, hur du än ser på det. Nu lanserar vi Liquid Retina. iPhone XR har den mest avancerade lcd-skärmen på marknaden. Tack vare nytänkande design sträcker sig den bakbelysta skärmen ända ut i hörnen. Du möts av verklighetstrogna färger hela vägen från den ena kanten till den andra.

Dessutom har iPhone XS Max den största skärmen någonsin på en iPhone.

hero landscape endframe large

Apple Watch Series 4

Helt ny design och teknik. Den största skärmen hittills på en Apple Watch. Avancerade funktioner för övervakning av hjärtat. Förvandlad, inte bara förbättrad.
Den största skärmen hittills på en Apple Watch. Ny elektrisk hjärtsensor. Omgjord Digital Crown med haptisk återkoppling. Helt välbekant men ändå helt ny. Apple Watch Series 4 sätter en ny standard för vad en klocka kan göra.

En storslagen upplevelse. Eller två. Två storlekar med Super Retina. En med den största skärmen någonsin på en iPhone. Ännu snabbare Face ID. Det smartaste, mest kraftfulla chippet i en smartphone. Och ett banbrytande system med dubbla kameror. iPhone XS har allt som du förväntar dig av en iPhone. På en helt ny nivå. Dubbelt upp.

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.