Vi har stängt och är åter i butiken den 11 April

Kretskort lödning & reparation

399.00 kr999.00 kr

Har du en trasig kretskort / vätskeskadat kretskort men vet inte vad som är felet? Lämnar din enhet till oss så gör vi en undersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen.

  • Standard felsökning: 2-5 arbetsdagar
  • Avancerad / fuktskada felsökning: 3-5 arbetsdagar

Du kan ta med dig till Göteborgs butik eller skicka det till oss.

Felsökning Pris
Avancerad / Fuktskada felsökning 999.00 kr

Standard felsökning 399.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 92222 Kategorier: ,

Kretskort felsökning & lödning reparation

Vi reparerar key fob kretskort och angränsande städer som Göteborg, Borås, Varberg, Kungälv, Kungsbacka & Stenungsund. Vi kan reparera kretskort så att den fungerar lika bra som när den var ny. Vi erbjuder en omfattande kretskort dataåterställning.

Kretskort lödning & reparation
Kretskort lödning & reparation

Vätskeskadad företagssystem Kretskort?
Om du spillt vätska på företagssystem Kretskort är det bäst att stänga av den omedelbart och koppla bort strömförsörjningen. Försök ta bort vätska med en torr trasa eller pappershandduk och låt den torka med locket öppet. Så snart som möjligt bör du lämna din företagssystem kretskort till oss. Vi kan förhindra att komponenter ärjar och skadas.

Avancerad kretskort felsökning

Oavsett kretskort fel så kan vi laga det mesta kretskortet. Vi har avancerade felsökning & lödning verktyg. Vi kan mäta krets IC komponenter och löda ner till 0.5 mm2 komponenter som kräver ett mikroskop med infraröd eller laser vid behov.

Key fob Circuit Board IC repair
Key fob Circuit Board IC repair

Laga key fob

Har du provat att byta batteri i din keyfob men fjärrupplåsningen vill fortfarande inte fungera? Keyfob har en del i kretskort IC som kan gå sönder, vi löder ihop och lagar denna oftast går att laga om keyfob nyckel är vattenskadad. Vi Reparerar Bilnycklar knapp. De flesta bilmodeller har nycklar med en startspärr.

Byta Batteri På Bilnyckeln

Vi byter batteri på bilnyckeln. När batteriet börjar ta slut tappar det även styrka.

Key fab reparation
Key fob reparation & batteribyte
laga Android Satellittelefon
laga Android Satellittelefon

Android kretskort modeller
– Fordonsdiagnostik / bil diagnostiskt verktyg Kretskort
– Android handdator – Zebra / Honeywell Kretskort
– Bilstereo Kretskort
– Båt Kretskort
– Industrielle elektronik Kretskort
– Satellittelefon Kretskort
– Kassasysteem Kretskort
– OBD2 läsare – Bildiagnostik
– Felkodsläsare för bilverkstaden
– Key Fob Kretskort
– Starlink mottagare Kretskort

Kretskort lödning
Kretskort lödning är den vanligaste elektronikreparationen. Vid lödning av kretskort är en effekt mellan 250 och 400 W lämplig.
Vi hjälper dig i kontakten med ditt försäkringsbolag och ger dig ett kostnadsförslag. Du betalar förhoppningsvis inte mer än självrisken för din hemförsäkring när olyckan varit framme. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Varför kraschar appar Android?
Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas. Dessa appar inkluderar företagssystem och några bankappar. För att säkerställa att dina appar inte kraschar när de startas, uppdatera både Google företagssystem och Android System Webview när möjligt.

laga iCarsoft CR Ultra
Laga iCarsoft CR Ultra

Kretskort lödning

Felkodsläsare sidoknappar | Strömknapp | Högtalare | Laddkontakt byte | Rengöring av elektronik från damm| SIM-kortslucka | Laddport | Fuktskadad | Åtgärda överhettningsproblem | Dataräddning | Byte av mikrofon | startas om slumpmässigt | stängs av utan att startas om | startas om hela tiden reparation.

Infraröd laser ic chipset avlödning
Infraröd laser ic chipset avlödning

Vi kan reparera även de konstigaste och mest avancerade kretskorten på marknaden, oavsett vad de har använts till. Vi utför snabb kretskort lagning och är flexibla med löd-jobb

Fixa android appar kraschar, appar stänger av sig själva android.

Nvidia Shield TV Pro, Porsche Dongle Diagnostic Tool Repair, BMW, Audi Felkodsläsare OBD2, VOLVO, SAAB, AUDI, TOYOTA, CITROEN, MERCEDES BENZ, MINI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN, HONDA key fab batteri, knapp reparation, byta knapp

Felsökning

Standard felsökning, Avancerad / Fuktskada felsökning

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.