Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

Alcatel reparation priser i Göteborg

Behöver du byta batteri ,skärm eller Laddport på din Alcatel? Vi felsöker och reparerar på alla olika Alcatel-produkter. Avenyn Göteborg servicebutik för mobiltelefoner, tablet och bärbar dator. Du kan beställa online och skicka med post för reparation eller välkommen att besöka vår butik.

Reparera din Alcatel snabbt och säkert.Alcatel reparation
Om du tappat din Alcatel och Skärmen eller glaset spruckit så kan vi reparera din Alcatel i vår butik i Göteborg till förmånliga priser. Vi kan laga din smartphone i princip oavsett vad som hänt, kom till LagaiPhone.se för en felsökning. Behöver du laga Alcatel SmartPhone? Skickar du in din trasiga enhet med posten så tar det i 80% av fallen bara två dagar innan du har din reparerade Alcatel tillbaka igen. Har du en trasig Alcatel, en fuktskadad Alcatel eller en enhet med något allvarligare fel kan det dröja någon dag extra. Vi lagar din trasiga Alcatel med snabb service och hög kvalitét. Går det bra att ringa oss för mer information. Hos LagaiPhone.se får du din mobiltelefon och smartphone reparerad riktigt snabbt. Hela vår affärsidé bygger på mobilreparation express. Det betyder att vi oftast kan laga den på 45 minuter i något av våra expresscenter eller på 24 h om du beställer en reparation på nätet och skickar in Alcatel. Vi använder originalreservdelar och dessutom tar vi inte ut någon undersökningsavgift om vi inte lyckas reparera din ögonsten. Andra fördelar med att reparera din Alcatel hos oss, är att vi aldrig tar bort någon information på enheten. Det betyder att bilder, telefonnummer och allt annat finns kvar även efter reparationen. Laga din Alcatel hos LagaiPhone.se! Behöver du reparera din Alcatel Touch? Kom in till LagaiPhone.se så fixar vi det. Vi kan laga din Alcatel under tiden.
OBS! Vid reparationer på vattentäta modeller kan vi ej lämna någon garanti att de är vattentäta efter reparationen. Identifiera Alcatel-modeller, Läs om hur du identifierar din Alcatel-modell med hjälp av modellnumret och andra detaljer, Klicka här
Laga Alcatel, laga AlcatelHitta LagaiPhone.se Göteborg butik
  • Engelbrektsgatan 34B, Avenyn, 411 37 Göteborg.
  • Spårvagnen: 2, 3, 4, 5, 7, 10 Hållplats: Valand.
  • Buss: 18, 19, 50, 52, 55, 753, 758, 513, 186, 601, 605, 610, Grön X Hållplats: Berzeliigatan.
Butik öppettider
  • Mån-Fre: 10:00 – 18:00
  • Lördag: 11:00 – 17:00
  • Söndag: Stängt
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.