Vi köper begagnade iPhone / Android mobil

Vi köper begagnade mobiler. Sälj din begagnade telenor till oss. Vi köper de flesta gamla mobiler! Besök vår Göteborg butik eller skicka in!

Fyll i dina uppgifter vid kassan. Efter att du bifogat dina uppgifter till oss får du ett email med instruktioner. Vi köper skadad / defect mobil. Men vi köper ej in fuktskadade eller böjda enheter. Vi kan betala fraktkostnaden endast om vi köper enheten efter kontroll.

Kan du sälja din iPhone mobil enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Sälj din begagnade iPhone mobil till oss. Vi köper de flesta gamla mobiler – få pengarna direkt in på kontot. Besök oss eller skicka in per post! Vi köper din begagnade mobiltelefon och ger dig bra betalt. Snabba utbetalningar! Vi köper begagnade mobiler och renoverar dem. Snabba pengar för din mobil. Vi kan betala via Swish / bankkonto eller kontant. När du skickar in mobiltelefoner som ditt företag vill sälja. Vi kan betala till ditt bankgiro, plusgiro bankkontonummer.

Vi köper ej in fuktskadade eller böjda enheter.

Sälja din iPhone mobil

Vem köper trasiga iPhone mobiler? Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem. Se till att mobilen är laddad och återställd. Ta med giltig legitimation. För nya mobiler. Vi kan be om inköpskvitto.

Sälja samsung mobil

Kan du sälja din Samsung mobil enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att iPhone telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem.

Vi köper även in Samsung Galaxy trasiga och slitna mobiler. Kom till butik eller skicka in med post. Kan du sälja din mobil enkelt och snabbt.

Vill du sälja din begagnade mobil ? Vi köper trasiga telefoner. Vi köper din gamla Samsung / iPhone / Sony till marknadens bästa priser och säljer även begagnade Samsung mobiler och iPhones med garanti.

Mobiler och surfplattor vi köpt in brukar få ett nytt liv och därför hjälper du till att värna om miljön. Tillverkningen av en enda iPhone kan släppa ut över 85 kg co2!

Vad gör man med gamla trasiga mobil & dator?
Kommuner är ansvariga för avfall och återvinning. Vill du kasta en trasig mobiltelefon eller dator sorteras den som elavfall för återvinning eller destruktion. Som privatperson lämnar du ditt elavfall på din närmaste LagaiPhone.se butik. Vi kontrollerar alltid alla enheter som säljs till oss för stöldskydd hos polisen.

Jag har läst och accepterat denna information: https://lagaiphone.se/salj-iphone-mobil/

Vi köper begagnade mobiler. Sälj din begagnadeenhet enhet
Vi köper begagnade mobiler. Sälj din begagnadeenhet enhet

Efter att du bifogat dina uppgifter till oss får du ett mail med instruktioner hur din enhet skickas in till oss. Vi betalar fraktkostnaden! Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem. Vi gör det enkelt för dig som vill sälja en begagnad mobil. Endast bra värderingar och snabba utbetalningar för iPhones och Samsungs.

Kan man få betalt för gamla mobiltelefoner eller tablet?
Skicka in din gamla telefon & tablet och få tillbaka pengar! Att återvinna mobiltelefonen kan vara ett utmärkt sätt att tjäna lite extra pengar på sina gamla telefoner som ligger och skräpar. Du kan faktiskt tjäna en liten slant på det.

OBS! Ta bort ditt iCloud-konto & nollställ. (Apple enheter)
Apple iCloud konto fungerar delvis som stöldspärr. Om det ligger kvar på Apple enheten kommer vi inte kunna köpa in den. Gå in på inställningar -> ditt icloud-konto. Välj sedan logga ut längst ner. När detta är gjort kan du nollställa mobilen genom att gå till Inställningar -> Allmänt -> Överför eller nollställ iPhone.

OBS! Ta bort ditt Google-konto & nollställ. (Android enheter)

Ta bort Google-kontot på din Android-enhet innan du skickar till oss. Eller skriv ner skärmkoden så kan vi göra det åt dig.

Om du vill skicka din telefon till oss:

Skriv på ett papper:
  1. Jag vill sälja denna mobil.
  2. Din e-post och ditt mobilnummer
  3. Bankkonto eller Swish-nummer

postal add

 

 

 

 

 

 

Efter att ha tagit emot telefonen kommer vi att kontrollera den. Skickar dig exakt pris vi betalar. Om du accepterar betalar vi dig, om du inte accepterar. Vi kan skicka tillbaka det till dig.
Vi köper skadad och defekt mobil i Avenyn Göteborg butik.

Hitta LagaiPhone.se Göteborg butik
  • Engelbrektsgatan 34B, Avenyn, 411 37 Göteborg.
  • Spårvagnen: 2, 3, 4, 5, 7, 10 Hållplats: Valand.
  • Buss: 18, 19, 50, 52, 55, 753, 758, 513, 186, 601, 605, 610, Grön X Hållplats: Berzeliigatan.
Butik öppettider
  • Mån-Fre: 10:00 – 18:00
  • Lördag: 11:00 – 17:00
  • Söndag: Stängt