Byta batteri iPhone 11 (Serier)

999.00 kr1,499.00 kr

Har batteritiden på din iPhone 11 / Pro / Max plötsligt försämrats? Känns det som du behöver ladda den flera gånger per dag?  Uppladdningsbara batterier har en begränsing på hur många gånger man kan ladda den till 100% och måste slutligen bytas ut. Vi använder oss utav iPhone 11 original reservdelar. N­­­i­­ k­­an­­­ al­l­ti­­d­­ b­­­es­täl­l­a vår s­erv­i­­ce v­i­­a hem­­s­i­­d­­an­­­ och s­k­­i­­ck­­a i­­n­­­ den på lagning ti­­l­l­ v­år v­erk­­s­tad­­.

iPhone Modell Pris
iPhone 11 999.00 kr
iPhone 11 Pro 1,499.00 kr
iPhone 11 Pro Max 1,499.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 249565 Kategori: Etikett:

Byt batteri iPhone 11

På iPhone 11 så finns det elastiska Klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan. Vi använder originallim för batteri och skärm på denna reparation.

Vad kostar det att byta batteri på iPhone 11?
Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone 11. För från endast 999 kr byter vi ut ditt gamla iPhone 11 batteri med Originaldelar.

Känner du att batteri tiden på din iPhone 11 telefon har försämrats? räcker inte batteriet mer än några timmar? stängs den av när det är kallt ute? då är det dags att byta batteri, dessa symptomer beror på att din iPhone 11 batteri har blivit dåligt.batterier på iPhone kan bara  laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut.

iPhone 11 series battery
iPhone 11 Li-ion Original batteri

Byta iPhone 11 Batteri

Besök oss redan idag för en snabb och säker service eller skicka in din iPhone 11 med posten och så skickar tillbaka den till dig så snabbt som möjligt.

Dåligt iPhone 11 batteri symptomer:

 • Batteriet håller inte mer än några timmar
 • Batteriet dör hela tiden
 • Låg batterisymbolen är alltid på
 • Batteriet är defekt
 • laddas din telefon upp väldigt fort på 5 minuter och det står att du har (ex:26 %)
Kommer ett meddelande från Apple om batteribyte efter reparation
iPhone 11 batteri meddelande från Apple

iPhone 11 batteritid vid kyla

Optimal temperatur för iPhone li-ion batterier är rumstemperatur 20–22 °C. Vid kyla eller värme presterar iPhone 11 batteriet batteriet kan slitas ut i förtid vid framförallt kyla. När det blir kallt ute sjunker spänningen som batteriet levererar vilket kan leda till att din iPhone 11 stängs av eller startar om oväntat.
Reparera ditt defekta iPhone 11 batteri hos LagaiPhone.se!

iPhone 11 modeller: A2111, A2223, A2221

Byte batteri iPhone 11 Pro

På iPhone 11 Pro så finns det elastiska Klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan. Vi använder originallim för batteri och skärm på denna reparation.

Känner du att batteri tiden på din iPhone 11 Pro mobil har försämrats? räcker inte batteriet mer än några timmar? stängs den av när det är kallt ute? då är det dags att byta batteri, dessa symptomer beror på att din iPhone 11 Pro batteri har blivit dåligt.batterier på iPhone kan bara  laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut.

Byta iPhone 11 Pro Max Batteri

Besök oss redan idag för en snabb och säker service eller skicka in din iPhone 11 Pro Max med posten och så skickar tillbaka den till dig så snabbt som möjligt.

Dåligt batteri Symptomer:

 • Batteriet håller inte mer än några timmar
 • Batteriet dör hela tiden
 • Låg batterisymbolen är alltid på
 • Batteriet är defekt
 • laddas din telefon upp väldigt fort på 5 minuter och det står att du har (ex:26 %)

iPhone 11 Pro batteritid vid kyla

Optimal temperatur för iPhone li-ion batterier är rumstemperatur 20–22 °C. Vid kyla eller värme presterar iPhone 11 Pro batteriet batteriet kan slitas ut i förtid vid framförallt kyla. När det blir kallt ute sjunker spänningen som batteriet levererar vilket kan leda till att din iPhone 11 Pro stängs av eller startar om oväntat.
Reparera ditt defekta iPhone 11 Pro batteri hos LagaiPhone.se!

iPhone 11 Pro modeller: A2160, A2217, A2215
iPhone 11 Pro Max modeller: A2161, A2220, A2218

Li-ion vs li-po batteri
 • Litium-ion är mycket effektivare och vanligare än litiumpolymerbatterier. De har bättre densitet och hög effektkapacitet än litiumpolymerbatterier, och de håller också längre. De är också mer mångsidiga när det gäller storlek och form, vilket gör dem lämpliga för mindre enheter som mobiltelefoner.
 • Lithium-ion har funnits länge nu, och det är fortfarande det vanligaste batterivalet för nästan alla elektroniska enheter. Den främsta anledningen till att dessa batterier är så populära är att de håller länge, håller en hög energitäthet och är relativt prisvärda att skapa. Eftersom dessa litiumjonbatterier är långvariga kan de hålla i cirka 2-3 år eller 1000-1500 laddningsrundor.
 • Livslängden för lithium-ion batterier är relativt högre än för litiumpolymerbatterier, och det finns ingen retentionseffekt i litiumjonbatterierna. Men litiumjonbatterier kommer sannolikt att förlora sin lagringskapacitet när de blir gamla.
 • Ett lithium polymer (LiPo, LIP eller L-Poly) batteri är ett laddningsbart batteri med ett mjukt polymerhölje för litiumjonbatteriet inuti.
 • Lithium-polymer är lättare och mer flexibla än andra typer av lithium-ion batterier på grund av deras mjuka skal, vilket gör att de kan användas i mobila och andra elektroniska enheter.
 • Lithium-polymer bafferies (Lpo) används oftast i billiga mobila enheter, powerbanks.
 • Det finns inget sådant "Li-ion Polymer"-batteri. Men det är 'Li-Polymer' istället. Undvik dessa batterier, se bilden nedan:
Fake Li-ion battery
Fake Li-ion battery - It is Li-Polymer instead!
 
iPhone Modell

iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.