Byta iPhone 14 batteri (Serier)

1,499 kr1,999 kr

Har batteritiden på din iPhone 14 (Plus) (Pro) (Pro Max) plötsligt försämrats? Känns det som du behöver ladda den flera gånger per dag?  Uppladdningsbara batterier har en begränsing på hur många gånger man kan ladda den till 100% och måste slutligen bytas ut. Vi använder oss utav original reservdelar. N­­­i­­ k­­an­­­ al­l­ti­­d­­ b­­­es­täl­l­a vår s­erv­i­­ce v­i­­a hem­­s­i­­d­­an­­­ och s­k­­i­­ck­­a i­­n­­­ den på lagning ti­­l­l­ v­år v­erk­­s­tad­­.

Merinfo om Apples digitala reparationslåsning.

Kvalitet Pris
OEM 1,499 kr
Original 1,999 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 523899-1-1 Kategori: Etikett:

Byte batteri iPhone 14

På iPhone 14 så finns det elastiska Klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan. Vi använder originallim för batteri och skärm på denna reparation. Upplever du problem med att din Apple iPhone 14 inte laddar? Byt ut ett förbrukat batteri på ersätt Originalbatteri.

Q: Varför visar min iPhone 14 “viktigt meddelande” eller “okänd del”- varning? Endast en Apple Genius Bar eller Apple-auktoriserad serviceleverantör kan byta komponenter utan att utlösa dessa meddelanden. Det betyder inte att ditt batteri är trasigt. Det betyder helt enkelt att ett nytt batteri har installerats, vilket ger samma prestanda som originalet. Var säker, dessa meddelanden kommer inte att hindra din iPhones funktionalitet. De kommer att visas på låsskärmen i fyra dagar innan de flyttas till Inställningar i ytterligare 15 dagar.

Byta Batteri med Original Li-ion Japan
Byta iPhone 14 Batteri med Original Li-ion Japan

Batterihälsa går inte längre att se om du byter batteriet hos någon annan än Apple, men du kan fortfarande kontrollera det via en app en Mac.

Utbyte av iPhone 14 batteri

Optimal temperatur för iPhone 14 li-ion batterier är rumstemperatur 18–24 °C. Vid kyla eller värme presterar iPhone 14 batteriet kan slitas ut i förtid vid framförallt kyla. När det blir kallt ute sjunker spänningen som batteriet levererar vilket kan leda till att din iPhone 14 stängs av eller startar om oväntat.

Vad kostar det att byta batteri på iPhone 14?
Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone 14. För från endast 1499 kr byter vi ut ditt gamla iPhone 14 batteri med Originaldelar.

Känner du att batteri tiden på din iPhone 14 telefon har försämrats? räcker inte batteriet mer än några timmar? stängs den av när det är kallt ute? då är det dags att byta batteri, dessa symptomer beror på att din iPhone 13 batteri har blivit dåligt.batterier på iPhone kan bara  laddas ett begränsat antal gånger och måste slutligen bytas ut.

Byta iPhone 14 Batteri

Besök oss redan idag för en snabb och säker service eller skicka in din iPhone 14 med posten (Rek) och så skickar tillbaka den till dig så snabbt som möjligt.

Dåligt iPhone 14 batteri Symptomer:

 • Batteriet håller inte mer än några timmar
 • När det är kallt ute dör batteriet snabbt
 • Låg batterisymbolen är alltid på
 • Batteriet är defekt
 • Laddas din telefon upp väldigt fort på 5 minuter och det står att du har (ex:25 %)

iPhone 14 batteri modeller:

Byta iPhone 14 batteri går snabbt med Originaldelar i Göteborg butik eller så kan du beställa online och skicka på reparation.

 • iPhone 14 modeller: A2882; A2649; A2881; A2884; A2883.
 • iPhone 14 plus modeller: A2886, A2632, A2885, A2896, A2887
 • iPhone 14 pro modeller: A2890, A2650, A2889, A2892, iphone15,2
 • iPhone 14 pro max modeller: A2894, A2651, A2893, A2895, iphone15,3 

iPhone 14 Original (Li-ion) vs OEM (li-polymer) batteri

Original Li-ion vs billigt Li-Polymer batteri
 • Litium-ion är mycket effektivare och vanligare än litiumpolymerbatterier. De har bättre densitet och hög effektkapacitet än litiumpolymerbatterier, och de håller också längre. De är också mer mångsidiga när det gäller storlek och form, vilket gör dem lämpliga för mindre enheter som mobiltelefoner.
 • Lithium-ion har funnits länge nu, och det är fortfarande det vanligaste batterivalet för nästan alla elektroniska enheter. Den främsta anledningen till att dessa batterier är så populära är att de håller länge, håller en hög energitäthet och är relativt prisvärda att skapa. Eftersom dessa litiumjonbatterier är långvariga kan de hålla i cirka 2-3 år eller 1000-1500 laddningsrundor.
 • Livslängden för lithium-ion batterier är relativt högre än för litiumpolymerbatterier, och det finns ingen retentionseffekt i litiumjonbatterierna. Men litiumjonbatterier kommer sannolikt att förlora sin lagringskapacitet när de blir gamla.
 • Ett lithium polymer (LiPo, LIP eller L-Poly) batteri är ett laddningsbart batteri med ett mjukt polymerhölje för litiumjonbatteriet inuti.
 • Lithium-polymer är lättare och mer flexibla än andra typer av lithium-ion batterier på grund av deras mjuka skal, vilket gör att de kan användas i mobila och andra elektroniska enheter.
 • Lithium-polymer bafferies (Lpo) används oftast i billiga mobila enheter, powerbanks.
 • Bästa kvalitet på litiumjonbatterier tillverkas i Japan.
 • Det finns inget sådant "Li-ion Polymer"-batteri. Men det är 'Li-Polymer' istället. Undvik dessa batterier, se bilden nedan:
Fake Li-ion battery
Billigt Li-Polymer iPhone batteri!
Vi har riktiga iPhone Original batterier. Våra originalbatterier för iPhone har Li-ion tillverkade i Japanska battericeller.

iPhone 14 battery replacement 
iPhone 14 batteries are rated to hold 80% of their capacity for up to 1100 charge cycles, which lasts roughly 18-24 months for most users. After that, your iPhone may need to be charged far more frequently, and iOS may warn you that performance is affected (in other words, your phone will run slower). At this point you need a new battery.

Kvalitet

Original, OEM

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.