iOS 9

Apples iOS 9 förbättrar Siri på iPhone och iPad

iOS 9 kompatibilitet

iOS 9 har visat sig vara mer omfattande än tidigare iOS versioner. Apple väljer att göra den här uppdateringen är kompatibel med äldre iPhone, iPad och även iPod touch också.

iOS 9
iOS 9

iOS 9 releasedatum

iOS 9 finns idag registrerade Apple App utvecklare, håller med bolagets leverans samma dag mönster. Naturligtvis blir en utvecklare behöver betala en avgift.

iOS 9
iOS 9

smartare Siri
Siri i iOS 9 är att få välbehövliga behövs smarts att konkurrera Google Nu. Apples personliga assistent förstår ordet “det” inom sammanhang och ger kreativitet för operativsystemet.

iOS 9
iOS 9

Äpple Betal expanderar

Apple Pay har varit tippad som en framgång, men hittills har begränsats till USA. Att alla förändringar när mobil betalning plattform lanseras i Storbritannien nästa månad.

Apple News appar

Förutom att bli av Passbook till förmån för Plånbok i iOS 9, är Apple ersätter Newsstand med News, och det är mycket bekant om du är ett fan av tidningen stil nyhetsförmedlare.

iOS 9
iOS 9

Kartor över Apple

Kartor Apple är ibland oundvikligt, även om du är en dedikerad Google Maps. Siri och inbyggda appar fortfarande öppna riktningar upp i standard navigering app.

Multitasking för iPad

iOS 9 ger sann multitasking sina nyare iPad tabletter, och vi pratar inte om “multitasking” app omkopplare som hade premiär med iOS 4 tillbaka under 2010.

iOS 9
iOS 9

Nya IOS 9 tangentbord

Apple lanserade vad man kallade sin “bästa tangentbordet ännu” med iOS 8 Quick, och det försöker man upp det uttalandet med iOS 9 tangentbordet.

iOS 9
iOS 9

iOS 9 “Force Touch” för iPhone 6S
Det är som min farbror Ben alltid sagt, med ny hårdvara kommer nya programansvar. Det är precis den profetian att iOS 9 maj uppfyllt när den nya iPhone kommer ut.

iOS 9
iOS 9

Nya IOS 9 tangentbord

Apple lanserade vad man kallade sin “bästa tangentbordet ännu” med iOS 8 Quick, men det kan mycket väl en upp det uttalandet med iOS 9 tangentbordet.

Små iOS 9 hämtningsstorlek

Det finns fortfarande gott om iPhone och iPad-användare kvar i övergången från iOS 7 till iOS 8 bara för att de inte har tillräckligt med internt minne för att göra uppdateringen.

Dessa eftersatta 16GB telefon och tablett ägare måste upp till 5 GB ledigt utrymme för att installera iOS 8, och det innebär att ta bort värdefulla apps, bilder, videor och musik.

Med iPad Air 2 sifon av 3.4GB enbart för operativsystemet, ger detta användare med en ynka 12.6GB och om du faktor i 5GB behövs, det är bara 7.6GB för alla deras innehåll.

iOS 9 förväntas att ändra denna frustration, som har gjort att betala för iCloud lagring verka som en bestraffning. iOS 8.3 och iOS 8.4 beta sätter ett bra exempel med en något mindre fotavtryck.

Fler genvägar gränssnitts
iOS 9 är benägna att öppna upp nya genvägar, så att du snabbt navigera i menyer på din iPhone och iPad med enkla kranar och gester.

iOS 9
iOS 9

 

 

 

 

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.