Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

iPhone 13 skärm reparation och LCD glasbyte

Behöver du byta batteri ,skärm eller Laddport på din iPhone 13 mobil? Vi felsöker och reparerar på alla olika iPhone 13 modeller. Besök vår butik nära Avenyn i Göteborg eller så kan du beställa online och skicka med post för reparation.

Reparera din iPhone 13 snabbt och säkert.


Reparera iPhone 13 Pro Max trasig skärm och trasigt glas. Vi utför iPhone 13 reparation med största noggrannhet och vi använder alltid Original kvalitétsdelar till att reparera våra mobiltelefoner. Hos LagaiPhone.se Göteborg kan du laga allt på en iPhone, såsom iPhone 13 glasbyte, iPhone 13 reparation skärmbyte, batteribyte, byte av strömknapp / power-knapp, hemknapp och även vattenskada. Gör en kostnadsfri felsökning om du är osäker på felet är, därefter kan vi laga iPhone 13 med de mest avancerade problemen, även på komponentnivå! Laga din iPhone 13 snabbt och billigt
Du är välkommen till oss i Göteborg för att reparera iPhone 13 Mini. Du kan också skicka in din telefon med post om du bor i Stockholm, Malmö eller en annan stad. Skickar du in din trasiga enhet med posten så tar det i 85% av fallen bara ett dag innan du har din reparerade iPhone 13 Mini tillbaka igen.
*Fuktskadad innebär att vi öppnar upp och visuellt gör en första bedömning om vad som skulle behöva göras för att gå vidare och ge ett preliminärt prisförslag. Om vi mot förmodan inte lyckas tar vi heller inget betalt.

Reparera iPhone 13 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten. laga din iPhone 13 snabbt och billigt

– iPhone 13 Pro reparation, Laga iPhone 13 Mini Original delar, iPhone 13 Pro Max skärmbyte i GöteborgByta iPhone 13 glas, LCD skärm & display och batteri med Originaldelar

Lämna din in iPhone 13 mobil i Göteborg butik eller skicka in den Apple iPhone 13 för reparation. Vi reparerar skärmen på din iPhone 13 mobil har gått sönder av misstag eller har andra oavsiktliga skador eller fel.
Hitta rätt reservdel för din iPhone 13. Du kan finna olika reservdelar hos oss, vi har allt från skärm, batteri, volymknapp, baksida och mycket mer, allt för att du ska kunna reparera din iPhone 13 till nyskick igen.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.