iPhone 13 skärmbyte

299.00 kr3,999.00 kr

Denna reparationen är lämplig om du har iPhone 13 med en trasig LCD / glass. När glaset på iPhone 13 har spruckit måste både LCD-skärmen och digitizern (touch-funktionen) bytas på grund av att LCD-skärmen är fastlimmad.

Kvalitet Pris
Skärmskydd 299.00 kr
InCell 1,999.00 kr
OLED 2,499.00 kr
Apple Original 3,999.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 24870-1-2 Kategori: Etikett:

Byta iPhone 13 skärm (Apple)

Vi lagar din mobil. Snabbt, enkelt & Drop in. Fungerar inte din touch-funktion på din iPhone 13 skärm? Har bildskärmen eller glaset också skadats? Vi har alla reservdelar i lager och kan snabbt hjälpa dig.

Olika iPhone 13 skärm kvaliteter på reservdelar:

  • Apple Original: För dig som vill att din iPhone skärm ska bli precis som när den var ny.
  • Skärm Original: Reservdel bestående av original LCD-skärm och touch men med tredjepartstillverkat glas.
  • OEM skärm (OLED / LCD): Din iPhone fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.

Hur mycket kostar det att byta skärm på iPhone 13?  Priset beror på reservdelarnas kvalitet. Nedan kan du kontrollera priserna.

Det är lätt hänt att iPhone 13 åker i golvet. I vissa fall är det LCD-displayen som har gått sönder, i andra fall går även glaset sönder. I båda fallen behöver både glaset och displayen bytas ut.

Vad kostar det att byta glas på en iPhone 13 ? Priset beror på reservdelarnas kvalitet. Vi har olika LCD-skärmar: Tredjepartstillverkad, Kvalitet A (In-Cell), Apple original, Skärm Original.

iPhone 12 skärmbyte
iPhone 13 skärmbyte

iPhone 13 Skärmreparation & LCD byte

Då kan vi reparera din iPhone 13. Vi byter ut ditt trasiga iPhone 13 skärm och glas. Var säker på att din iPhone 13 (Original) reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din iPhone 13 hos Engelbrektsgatan 34B, Göteborg.

Byta glas iPhone 13

Vi byter helt enkelt ut din trasiga 13 skärm mot en ny. Trasig skärm? Dåligt batteri? Vi har en lång erfarenhet av att reparera skadade telefoner och vi kan därför garantera att din iPhone 13 kommer att fungera perfekt efter reparationen.

iPhone 13 skärm modeller: A2633; A2482; A2631; A2634; A2635

Kommer ett meddelande från Apple om skärmbyte efter reparation
Viktigt meddelande om bildskärmar efter skärmbyte

Det här meddelandet visas eftersom det nya LCD-serienumret skiljer sig från den äldre skärmen. Endast Apple har verktyget för att omprogrammera det nya skärmens serienummer. Detta meddelande gäller iPhone 13, 12 och 11 serier. En notis visas på låsskärmen under de första 4 dagarna som du använder enheten och i appen Inställningar i 15 dagar.

Kvalitet

Apple Original, OLED, InCell, Skärmskydd

Sälj din gamla mobil till oss...

Från 5 Juni är vår Göteborgsbutik stängd. Vi är tillbaka i butiken från den 8 Juni.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.