iPhone X Batteri Original (Serier)

299 kr499 kr

Dags för ett nytt iPhone X / XS / XR / Max Original batteri (Li-ion Japan)? Om batteriet på din iPhone X har dött eller inte håller, då behöver du byta ut till ett nytt batteri. Beställ ett nytt iPhone XS batteri.

Batteridelar Pris
iPhone X Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original 499 kr
iPhone X Batteri (Li-ion med batterilim) OEM 299 kr
iPhone XS Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original 499 kr
iPhone XS Batteri (Li-ion med batterilim) OEM 299 kr
iPhone XR Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original 499 kr
iPhone XR Batteri (Li-ion med batterilim) OEM 299 kr
iPhone XS Max Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original 499 kr
iPhone XS Max Batteri (Li-ion med batterilim) OEM 299 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 283816 Kategorier: , Etikett:

iPhone X Batteri – Original

Om ditt iPhone X batteri laddar ur snabbare och snabbare och du behöver ladda din iPhone X varje dag kan det vara dags att byta ut det mot ett nytt, fräscht batteri. Byt batteri och ge din iPhone ett nytt liv! Att byta batteri på en iPhone X är kanske inte det enklaste, men om du följer en instruktionsfilm går det lättare.

Original iPhone X Batteri
Original iPhone X Batteri

(Batterityp ingår för originalbatterier!)

Batteriet är kompatibelt med

 • iPhone X Li-ion Batteri – A1865, A1901, A1902
 • 616-00346 / 616-00351 / 616-00354,
 • 2716mAh Battery
 • Battericellkvalitet: Li-ion Japan
iPhone X Batteri original
iPhone X Batteri original

iPhone XS Batteri

Maximera batteritiden: Det som påverkar batteritiden och batteriets livslängd allra mest, är vilka olika saker du använder din enhet till. Videor och spel? Eller e-post och ordbehandling? Oavsett hur du använder enheten finns det alltid sätt att få ut mer av batteriet. Service och återvinning: Uppladdningsbara batterier kan bara laddas ett begränsat antal gånger och måste till slut lämnas in på service. Upptäcker du att du måste ladda enheten allt oftare kan det vara dags att skaffa ett nytt batteri.

iPhone XS batteri modeller: A1920, A2097, A2098, A2099, A2100

1: Snabb laddning: 0 % ==>> 80 %
Ger dig mer ström snabbare.

2: Underhållsladdning: 80 % ==>> 100 %
Sänker strömstyrkan för att öka batteriets livslängd.

iPhone XS Max Batteri

Att byta till nytt batteri är varken tidskrävande eller svårt, tar endast ett par minuter så har du maximerat batteritiden på din iPhone XS Max på nytt.

iPhone XS Max batteri modeller: A1921, A2101, A2102, A2103, A2104

iPhone X Battery
iPhone X Battery

iPhone XR Batteri

iPhone XR batteri modeller: A1984, A2105, A2106, A2107, A2108

Att byta ditt iPhone XR batteri på egen hand är inte särskilt svårt, speciellt om du följer en instruktionsvideo som visar dig hur du ska göra, steg för steg.

OBS! Du behöver köpa batteritejp för att montera batteriet .

Merinfo om Apples digitala reparationslåsning

Det finns billiga Li-poly batterier på nätet, vi säljer inte dessa. De kan vara falska/renoverade och av låg kvalitet. Vi tror att din iPhone förtjänar ett originalbatteri för att fungera som en ny telefon.

Original Li-ion vs billigt Li-Polymer batteri
 • Litium-ion är mycket effektivare och vanligare än litiumpolymerbatterier. De har bättre densitet och hög effektkapacitet än litiumpolymerbatterier, och de håller också längre. De är också mer mångsidiga när det gäller storlek och form, vilket gör dem lämpliga för mindre enheter som mobiltelefoner.
 • Lithium-ion har funnits länge nu, och det är fortfarande det vanligaste batterivalet för nästan alla elektroniska enheter. Den främsta anledningen till att dessa batterier är så populära är att de håller länge, håller en hög energitäthet och är relativt prisvärda att skapa. Eftersom dessa litiumjonbatterier är långvariga kan de hålla i cirka 2-3 år eller 1000-1500 laddningsrundor.
 • Livslängden för lithium-ion batterier är relativt högre än för litiumpolymerbatterier, och det finns ingen retentionseffekt i litiumjonbatterierna. Men litiumjonbatterier kommer sannolikt att förlora sin lagringskapacitet när de blir gamla.
 • Ett lithium polymer (LiPo, LIP eller L-Poly) batteri är ett laddningsbart batteri med ett mjukt polymerhölje för litiumjonbatteriet inuti.
 • Lithium-polymer är lättare och mer flexibla än andra typer av lithium-ion batterier på grund av deras mjuka skal, vilket gör att de kan användas i mobila och andra elektroniska enheter.
 • Lithium-polymer bafferies (Lpo) används oftast i billiga mobila enheter, powerbanks.
 • Bästa kvalitet på litiumjonbatterier tillverkas i Japan.
 • Det finns inget sådant "Li-ion Polymer"-batteri. Men det är 'Li-Polymer' istället. Undvik dessa batterier, se bilden nedan:
Fake Li-ion battery
Billigt Li-Polymer iPhone batteri!
Vi har riktiga iPhone Original batterier. Våra originalbatterier för iPhone har Li-ion tillverkade i Japanska battericeller.
Batteridelar

iPhone X Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original, iPhone X Batteri (Li-ion med batterilim) OEM, iPhone XS Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original, iPhone XS Batteri (Li-ion med batterilim) OEM, iPhone XR Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original, iPhone XR Batteri (Li-ion med batterilim) OEM, iPhone XS Max Batteri (Li-ion Japan med batterilim) Original, iPhone XS Max Batteri (Li-ion med batterilim) OEM

 • Säker betalning
 • snabbt svar på FAQ
 • 15 års erfarenhet inom reparation
 • 100 dagars garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 14 dagar Faktura / Delbetalning
 • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.