iOS 8 kommer i höst

iOS 8

desktop_ios8_icon
iOS 8 är den största uppdateringen av iOS någonsin – både för utvecklare och alla andra. Målet var att skapa en så naturlig upplevelse som möjligt. Varje förbättring har ett syfte. Varje ny egenskap förtjänar att vara en ny egenskap. Varje funktion är ännu mer genomtänkt och varje nytt steg effektivare. Summan av allt detta blir en ännu bättre upplevelse. Det börjar som en trevlig överraskning, men blir snabbt helt oumbärligt.

desktop_photos_icon
Bilder.
Alla bilder du tar. Nu på alla dina enheter.

desktop_messages_icon
Med Meddelanden får du ännu bättre kontakt med släkt och vänner. Tryck för att göra din röst hörd i en konversation. Skicka en video av det du ser, samtidigt som du ser det. Och dela enkelt din plats så att andra vet var du är.

desktop_design_icon
I iOS 8 finns ett nytt och smidigt sätt att svara på notiser, praktiska genvägar till de kontakter du oftast pratar med och tidsbesparande funktioner för hantering av e-post. Allt det här gör upplevelsen på iPhone, iPad eller iPod touch ännu bättre.

desktop_quicktype_icon
Vårt smartaste tangentbord hittills.

desktop_family_sharing_icon
Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela inköp från iTunes, iBooks och App Store. När någon köper en ny låt, film eller app kan alla ta del av den. Det är också enklare än någonsin att dela familjefoton, en familjekalender, platser och mycket mer.

desktop_icloud_drive_icon
iCloud Drive.
Alla typer av filer.
På alla dina enheter.

desktop_health_icon
Hälsa.
Ett helt nytt sätt att använda dina hälso- och träningsdata. Slit det med hälsan.

desktop_continuity_icon
Snart blir allting ännu bättre för dig som har flera Apple-enheter. Nu kan du börja skriva ett mejl på en enhet och enkelt fortsätta på en annan. iPhone-användare kan svara på telefonsamtal på sin Mac eller iPad och till och med skicka sms från dem.

desktop_spotlight_icon
Ibland letar du efter en kontakt eller en app. Ibland efter ett svar. Nu ger Spotlight förslag på Wikipedia-artiklar, platser i närheten, populära nyheter och mycket mer. Den är dessutom smart nog att ta hänsyn till både plats och sammanhang så att informationen blir relevant.

desktop_developer_icon
Vänta bara och se vad apputvecklarna hittar på härnäst.

desktop_enterprise_icon
iPhone och iPad har blivit självklara val på fritiden, så det är inte så konstigt att det är samma sak på arbetsplatsen. Med nya funktioner för produktivitet, säkerhet och hantering av olika enheter i iOS 8 blir upplevelsen ännu bättre.

 

desktop_compatibility_ios8_icon
iOS 8 är kompatibelt med:

iPhone 4s, iPhone 5, 5c, 5s, iPod touch femte generationen, iPad 2, 3, 4, Air, iPad mini,

iPad mini med Retina-skärm.

iOS 8 kommer i höst!

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.