iPhone XS, XS Max batteribyte

999.00 kr

Har du märkt att din iPhone XS, XS Max har fått sämre batteritid? Känner du att batteriet inte håller mer en halva dagen? Uppladdningsbara batterier blir sämre med åren och behövs de bytas med jämna mellanrum om du vill ha batteri för hela dagen. Vi på LagaiPhone.se använder endast original reservdelar. N­­­i­­ k­­an­­­ al­l­ti­­d­­ b­­­es­täl­l­a s­erv­i­­ce v­i­­a hem­­s­i­­d­­an­­­ eller s­k­­i­­ck­­a i­­n­­­ den på lagning ti­­l­l­ v­år v­erk­­s­tad­­ f­ör hög kvalite och s­erv­i­­ce!

Modell* Pris
iPhone XS 999.00 kr
iPhone XS Max 999.00 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 31559 Kategori: Etikett:

iPhone XS batteribyte

På iPhones från och med (2013) t.ex iPhone XS, XS max så finns det elastiska klisterremsor som håller batteriet på plats på baksidan. När man ska byta batteriet så förstörs klisterremsorna mellan batteriet och baksidan. Vi på LagaiPhone.se byter ut klisterremsorna (Original) på din iPhone till ett nytt så att den hålls på plats.

Känner du att batteriet på din iPhone iPhone XS, XS max inte håller länge nog så att du behöver ladda telefonen ofta? Detta beror på att batteriet är dålig.
Har batteriet på din iPhone iPhone XS, XS max blivit sämre? Med tiden kan du märka att din iPhone XS, XS Max får sämre batteritid, detta kan bero på hur mycket du använder din telefon och vilka inställningar som du har aktiva. Uppladdningsbara batterier kan inte laddas hur många gånger som helst innan kapaciteten och funktionaliteten hos dem börjar bli sämre. Vi har drop-in i butiken (Engelbrektsgatan 34B, Göteborg).

iPhone XS Max byta batteri

Besök oss för en snabb och säker service. Du kan även posta din mobiltelefon till vår adress så lagar vi den och skickar tillbaka den till dig så snabbt som möjligt.

Byta batteri iPhone XS Max i Göteborg Avenyn

Dåligt batteri Symptomer:
  • Batteriet håller inte mer än några timmar
  • Batteriet dör hela tiden
  • Låg batterisymbolen är alltid på
  • Batteriet är defekt
  • laddas din telefon upp väldigt fort på 5 minuter och det står att du har (ex:26 %)
Kommer ett meddelande från Apple om batteribyte efter reparation
Kommer ett meddelande från Apple om batteribyte efter reparation
Modell*

iPhone XS, iPhone XS Max

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.