iPhone X skärmbyte

899 kr2,499 kr

Det är lätt hänt att iPhone X skärm mobiltelefonen åker i golvet. I vissa fall är det glaset som går sönder, i andra fall går även OLED-displayen sönder. I båda fallen behöver både glaset och displayen bytas ut, Välkommen in i vår butik för snabbt iPhone X skärmbyte & andra reparation. Vad skiljer Original- mot Kopia skärm?

Kvalitet Pris
Apple Original 2,499 kr
Skärm Original 1,499 kr
OLED skärm 1,299 kr
InCell LCD 899 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 543498 Kategori: Etikett:

iPhone X skärmbyte

På iPhones X skärm så finns det lim mellan skärm (OLED) och glas. Limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på iPhone 10 så går limmet sönder mellan LCDn och baksidan, Och för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet.

 

Olika iPhone X skärm kvaliteter på reservdelar:

  • Apple Original: För dig som vill att din iPhone skärm ska bli precis som när den var ny.
  • Skärm Original: Reservdel bestående av original LCD-skärm och touch men med tredjepartstillverkat glas.
  • OEM skärm (OLED / LCD): Din iPhone fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.

Hur mycket kostar det att laga en skärm iPhone X?
Ett skärmbyte på en iPhone mobiltelefon kostar allt mellan 899 – 2799 kr och mestadels beror det på vilken iPhone-modell man har och hur förekommande den är. Att byta displayen på iPhone X kostar 899 kronor, och det tar ungefär 45 minuter att göra bytet.

Kan jag skicka in din iPhone X för att byta skärm?
Du är välkommen att skicka din iPhone X till vår serviceverkstad i Göteborg. Vi byter ut ditt trasiga X glas samma dag och skickar tillbaka till dig. Hela processen är vanligtvis 1-2 arbetsdagar tills du får tillbaka din iPhone.

Byta iPhone X skärm

Vi byter ut limmet Original på din iPhone X skärm till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

Reparera iPhone X skärm

Har du en trasig iPhone X skärm ? Då kan vi reparera din iPhone X LCD. Vi byter ut ditt trasiga iPhone X skärm och glas. Var säker på att din iPhone X (OLED) reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din iPhone X skärm hos oss.

Vad skiljer original- mot icke original? läs mer…

iPhone X Glasbyte

När glaset på iPhone X har spruckit måste både LCD-skärmen och digitizern (touch-funktionen) bytas på grund av att LCD-skärmen är fastlimmad med glaset och i dagsläget går det ej att separera.

iPhone X OLED vs LCD skärm
iPhone X OLED vs LCD skärm

iPhone X skärm glas och display reparation

Letar du efter en iPhone X skärm i svart färg och som är tredjepartstillverkad så har du kommit till rätt sida. Den senaste värstingtelefonen från Apple har allt du behöver och lite till. Modellen bjuder bland annat på fantastisk hårdvara, läcker design och flera roliga nyheter. Dock är enhetens glas naturligtvis sårbar för stötar och olyckor, precis som vilken annan telefon som helst. Om du behöver ersätta din iPhone X mobilskärm eller glaset så kan du enkelt beställa en ny iPhone X skärm.

Har du råkat skada skärmen på din iPhone X? Ingen fara, hos oss hittar du en ny skärm till lågt pris! Du på ett enkelt sätt byta glaset och skärmen.

köpa iPhone X Skärm, Byta iPhone X glas Göteborg, iPhone LCD replacement

Kvalitet

Apple Original, Skärm Original, OLED skärm, InCell LCD

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.