LagaiPhone.se på Groupon!

Batteribyte på iPhone inklusive nya hörlurar hos JaPhone AB vid Keillers Park. Ord. pris från 498 kr, betala 189 kr.

Klicka här.

Enligt färska rön är en urladdad smartphone numera den största anledningen till att människor börjar gråta. Håll humöret uppe med dagens Groupon: Batteribyte och nya hörlurar för iPhone.

  • iPhone 4, 4S. Inkl. nya hörlurar.
    Ord. pris 498 kr, betala 189 kr.
  • iPhone 5, 5S, 5C. Inkl. nya hörlurar.
    Ord. pris 698 kr, betala 229 kr.

Uppladdningsbara batterier får med tiden sämre prestanda, måste laddas oftare och slutligen bytas ut. Hos JaPhone AB byter servicetekniker ut batteriet på din iPhone, som därefter är färdig att hämta upp inom 20 minuter. Det går också bra att skicka telefonen med rekommenderad post mot portoavgift. Läs mer om detta alternativ här. Med i försändelsen följer även ett par nya hörlurar, likvärdiga de som hör till iPhone 5-modellerna. Observera att det nya batteriet ej är en originalreservdel och att fabriksgarantin på iPhone slutar gälla vid en reparation. JaPhone AB lämnar 100 dagars garanti på reparationen.

JaPhone AB
Heden 65 i Göteborg, ligger JaPhone AB ( LagaiPhone.se), specialiserade på att reparera och sälja reservdelar till smartphones och surfplattor från de största märkena inom branschen. Kunderna kan antingen lämna in sin telefon eller surfplatta direkt i butiken eller skicka den med rekommenderad post. Reparationen utförs av utbildade servicetekniker i en ESD-utrustad verkstad, vilket innebär att den elektronik som hanteras skyddas mot elektrostatiska urladdningar. JaPhone AB lämnar alltid 100 dagars garanti på utförda reparationer. Läs mer här.

 

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.