iPhone 7 skärmbyte

599 kr1,099 kr

iPhone 7 skärmbyte här reparationen är lämplig om du har Apple iPhone 7 med en trasig LCD/glasskärm. Vi har alla reservdelar på lager och kan snabbt hjälpa dig. När glaset på en iPhone 7 har spruckit måste både LCD-skärm och digitizern (det som ger touch) bytas på grund av att LCD-skärmen är fastlimmad i glaset och det går i dagsläget inte att separera dem. Vi fäster den nya displayen med ny dubbelhäftande tejp för att telefonen ska kunna fortsätta vara vattentät.

Kvalitet Pris
InCell LCD skärm 599 kr
Skärm Original 799 kr
Apple Original 1,099 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 378841 Kategori: Etikett:

iPhone 7 skärmbyte

Laga iPhone 7 redan idag! Byt trasig iPhone 7 skärm och krossad glas. Laga din iPhone 7 skärm snabbt utan att behöva boka tid i Göteborg.

Har du en trasig Apple iPhone 7 / iPhone Sju skärm? Då kan vi reparera din iPhone 7

Vi byter helt enkelt ut din trasiga skärm mot en ny. Vi har lång erfarenhet av att reparera Apple skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone sju kommer att fungera perfekt efter reparationen. Vad skiljer Apple original- mot LG skärm? läs mer…

Olika iPhone skärm kvaliteter på reservdelar

  • Apple Original: För dig som vill att din iPhone skärm ska bli precis som när den var ny.
  • Skärm Original: Reservdel bestående av original LCD-skärm och touch men med tredjepartstillverkat glas.
  • OEM skärm (OLED / LCD): Din iPhone fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.

Skicka in din iPhone 7 för att byta skärm

Om du inte har möjlighet att komma till våra butik i Göteborg så går det jättebra att skicka in din iPhone 7 för att byta ditt trasiga glas, det brukar inte tar mer än ca 1-2 arbetsdagar från att du skickar din trasiga iPhone tills du får hem den lagad igen.

Byta iPhone 7 glas Göteborg

Vi byter ut din trasiga iPhone 7 skärm och glas. Var säker på att din iPhone 7 (Original) reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din iPhone hos LagaiPhone.se. Hos oss kan du utföra alltifrån iPhone 7 Skärmbyte, byte av strömknapp, batteribyte, kamerabyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna. Du är välkommen att besöka vår fysiska verkstad i Göteborg för att reparera din iPhone 7 eller att skicka in din iPhone med post inom Sverige. Välkommen in för en snabb iPhone 7 service, skärmbyte inom 45 minuter i vår butik i Engelbrektsgatan 34B, i Göteborg.

iPhone 7 glasbyte

– iphone 7 LCD skärmbyte, iphone sju reparation, laga iphone reparation 7 / iPhone Sju med originaldelar i Göteborg! byta skärm iphone 7 Avenyn

Kvalitet

Apple Original, Skärm Original, OLED skärm, InCell LCD skärm

Du kanske också gillar …

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.