Visar alla 32 resultat

iPhone 7 skärm reparation och LCD glasbyte

Behöver du byta batteri ,skärm eller Laddport på din iPhone 7 mobil? Vi felsöker och reparerar på alla olika iPhone 7 modeller. Besök vår butik nära Avenyn i Göteborg eller så kan du beställa online och skicka med post för reparation.

Reparera din iPhone 7 / Plus snabbt och säkert.


[product_table category=”iphone-7-plus”]

Laga trasig skärm och trasigt glas. Vi utför iPhone 7 plus, 7 reparation med största noggrannhet och vi använder alltid Original kvalitétsdelar till att reparera våra mobiltelefoner. Hos LagaiPhone Göteborg kan du laga allt på en iPhone, såsom iPhone 7 Plus, 7 glasbyte, skärmbyte, batteribyte, byte av strömknapp / power-knapp, hemknapp och även vattenskada. Gör en kostnadsfri felsökning om du är osäker på felet är, därefter kan vi laga iPhone 7, 7 Plus med de mest avancerade problemen, även på komponentnivå!
Du är välkommen till oss i Göteborg för att reparera iPhone 7 Plus, 7. Du kan också skicka in din telefon med post om du bor i Stockholm, Malmö eller en annan stad. Skickar du in din trasiga enhet med posten så tar det i 85% av fallen bara ett dag innan du har din reparerade iPhone tillbaka igen.
*Fuktskadad innebär att vi öppnar upp och visuellt gör en första bedömning om vad som skulle behöva göras för att gå vidare och ge ett preliminärt prisförslag. Om vi mot förmodan inte lyckas tar vi heller inget betalt.

iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten.

-iPhone 7 plus, iphone 7 reparation, Laga iPhone 7 plus, 7 Plus med Original delar, iPhone 7 plus, apple iphone 7 skärmbyte i Göteborg


199 kr599 kr
599 kr1,099 kr
129 kr1,499 kr
399 kr799 kr
NY!
99 kr999 kr
299 kr599 kr
299 kr1,199 kr
299 kr3,999 kr
499 kr1,999 kr

Byta iPhone 7 glas, LCD skärm & display och batteri med Originaldelar

Lämna din in iPhone 7 mobil i Göteborg butik eller skicka in den Apple iPhone 7 för reparation. Vi reparerar skärmen på din iPhone 7 mobil har gått sönder av misstag eller har andra oavsiktliga skador eller fel.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.