iPhone 7 Plus skärmbyte

129 kr1,499 kr

Den här reparationen är lämplig om du har iPhone 7 plus med en trasig LCD / glasskärm. Vi har alla reservdelar i lager och kan snabbt hjälpa dig. När glaset på iPhone 7 plus har spruckit måste både LCD-skärm och digitizern (det som ger touch) bytas på grund av att LCD-skärmen är fastlimmad med glaset och går i dagsläget inte att separera. Vi byter helt enkelt ut din trasiga skärm mot en ny. Vi har lång erfarenhet av att reparera skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 7 plus kommer att fungera perfekt efter reparationen. Vad skiljer Apple original- mot LG skärm? läs mer…

Kvalitet Pris
Skärmskydd 129 kr
OEM 549 kr
Original 699 kr
Apple 1,499 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 782633 Kategori: Etikett:

Byta iPhone 7 Plus skärm

På iPhones från och med (2015) så finns det lim mellan LCD och Baksidan. limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan, Och för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

Olika iPhone 7 Plus skärm kvaliteter på reservdelar

  • Apple Original: För dig som vill att din iPhone skärm ska bli precis som när den var ny.
  • Skärm Original: Reservdel bestående av original LCD-skärm och touch men med tredjepartstillverkat glas.
  • OEM skärm (OLED / LCD / InCell): Din iPhone fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.
Byta iPhone 7 Plus skärm
Byta iPhone 7 Plus skärm

iPhone 7+ Display och LCD reparation, Glasbyte / Touch byte. (iPhone 7 plus skärmbyte Apple Original)

iPhone 7 Plus glasbyte

Laga iPhone 7 plus skärm redan idag! Byt trasig Apple iPhone 7+ skärm och krossad glas.

Byta glas iPhone 7+

Har du en trasig iphone 7+ skärm? Då kan vi reparera den Apple iPhone. Vi byter ut ditt trasiga iPhone 7 Plus glas och skärm. Kom in för en snabb iPhone 7 Plus service. Hos oss kan du utföra allt ifrån vanlig iPhone 7+ Skärmbyte, Glasbyte, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna. Därefter kan du laga / reparera din iPhone 7+ snabbt och smidigt. Besök vår fysiska verkstad i Göteborg (Engelbrektsgatan 34B) mitt emot Spar Hotel för att reparera / laga iPhone 7+ eller skicka in med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö och andra städer. Då är ni välkomna in för en reparation.

iPhone 7 Plus skärm & glas reparation.

Kvalitet

Skärmskydd, OEM, Original, Apple

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.