Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

iPhone 8 skärm reparation och LCD glasbyte

Behöver du byta batteri ,skärm eller Laddport på din iPhone 8 mobil? Vi felsöker och reparerar på alla olika iPhone 8 modeller. Besök vår butik nära Avenyn i Göteborg eller så kan du beställa online och skicka med post för reparation.

Reparera din iPhone 8, 8 Plus snabbt och säkert.


Reparera Iphone 8 & 8 plus

Hos oss kan du laga allt på en iPhone 8 + och 8. Vi hjälper dig med att byta skärm på Iphone 8 plus, byta Iphone 8 plus batteri och byte av strömknapp/power-knapp, hemknapp och även laga fuktskadad Iphone. Reparationerna utförs med största noggrannhet och vi använder alltid originaldelar till att reparera din mobiltelefon.

Vid en fuktskadad telefon

Vid en fuktskadad Iphone öppnar upp och visuellt gör en första bedömning om vad som skulle behöva göras för att gå vidare. Vi ger därefter ett preliminärt prisförslag för detta. Om vi mot förmodan inte lyckas lösa problemen tar vi heller inget betalt för undersökningen.

Kostnadsfri felsökning

Hos oss gör vi en kostnadsfri felsökning om du är osäker på vad felet är. Därefter kan vi laga din iPhone 8 eller 8 Plus med avancerade problem. Även på komponentnivå!

Skicka in din telefon via post

Har du inte möjlighet att komma till vår butik kan du idag skicka in din telefon med post. Skickar du in din trasiga enhet med posten, tar det i 85% av fallen bara en dag innan du har din reparerade iPhone 8 eller 8+ tillbaka igen.

Allmänt om Iphone 8 & 8 plus

iPhone 8 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten.Byta iPhone 8 plus glas, LCD skärm & display och batteri med Originaldelar

Lämna din in iPhone 8 plus mobil i Göteborg butik eller skicka in den Apple iPhone 8 för reparation. Vi reparerar skärmen på din iPhone 8 mobil har gått sönder av misstag eller har andra oavsiktliga skador eller fel.
Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.