iPhone 8 skärmbyte

129 kr1,499 kr

iPhone 8 skärm reparation är lämplig om du har iPhone 8 med en trasig LCD / glas / skärm. Vi har alla reservdelar i lager och kan snabbt hjälpa dig. När glaset på iPhone 8 har spruckit måste både LCD-skärm och digitizer (touch-funktionen) bytas på grund av att LCD-skärmen är fastlimmad med glaset och i dagsläget inte går att separera. Vi byter helt enkelt ut din trasiga skärm mot en ny. Vi har en lång erfarenhet av att reparera skadade telefoner och vi kan därför garantera att din iPhone 8 kommer att fungera perfekt efter reparationen.

Kvalitet * Pris
Skärmskydd 129 kr
InCell skärm 599 kr
Original skärm 799 kr
Apple Original 1,499 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 852338 Kategori: Etikett:

iPhone 8 skärmbyte

På iPhone från och med (2015) till Exempel iPhone 8 så finns det lim mellan LCD och baksidan. Limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan, Och för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone 8 till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

Olika iPhone 8 skärm kvaliteter på reservdelar:

  • Apple Original: För dig som vill att din iPhone skärm ska bli precis som när den var ny.
  • Skärm Original: Reservdel bestående av original LCD-skärm och touch men med tredjepartstillverkat glas.
  • OEM skärm (OLED / LCD / In-Cell): Din iPhone fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.

iPhone 8 skärmbyte Apple original

På iPhones från och med (2015) till Exempel iPhone 8 så finns det lim mellan Lcd och Baksidan. Limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan, Och för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone 8 till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

iPhone 8 byta glas

iPhone 8 Display och LCD reparation, iPhone 8 skärmbyte / bytaglas / glasbyte / touch byte.

iPhone 8 glasbyte

Laga iPhone 8 skärm redan idag! Byt trasig Apple iPhone 8 skärmbyte och krossad glas inom 45 till 90 minuter!

Fixa iPhone 8 i Göteborg (Apple Original)

Har du en trasig iphone 8 skärm? Då kan vi reparera den. Vi byter ut ditt trasiga Apple iPhone 8 Touch / glas och skärm. Kom in för en snabb iPhone 8 service och reparation. Hos oss (LagaiPhone.se) kan du utföra allt ifrån vanlig iPhone 8 Skärmbyte, Glasbyte, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp Kamera lins Glasbyte (Original) till de mest avancerade lödningarna. Därefter kan du laga / reparera din iPhone 8 snabbt och smidigt. Besök vår fysiska verkstad i Göteborg (Engelbrektsgatan 34B) för att reparera / laga iPhone 8 eller skicka in med post om du bor i Kungälv, Stockholm, Uppsala, Malmö och andra städer. Då är ni välkomna in för en reparation.

iPhone 8 skärmbyte (In-Cell)
iPhone 8 skärmbyte (In-Cell)

Byta skärm iPhone 8

iPhone 8 Display och LCD reparation, iPhone 8 skärmbyte / glasbyte / byta glas / touch byte. Laga iPhone 8 skärm redan idag! Byt trasig Apple iPhone 8 skärm och krossad glas!

Har du en trasig iPhone 8 skärm? Då kan vi reparera din Apple iPhone 8. Vi byter ut ditt trasiga Apple iPhone 8 Touch / glas och skärm. Kom in för en snabb iPhone 8 service och reparation. Hos oss (LagaiPhone.se) kan du utföra allt ifrån vanlig iPhone 8 skärmbyte, glasbyte, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp, kameralins glasbyte (Original) till de mest avancerade lödningarna. Därefter kan vi laga / reparera din iPhone 8 snabbt och smidigt. Besök vår fysiska verkstad i Göteborg (Engelbrektsgatan 34B) för att reparera laga iPhone 8 eller skicka in med post om du bor i Kungälv, Stockholm, Uppsala, Malmö och andra städer. Då är ni välkomna in för en reparation.

Glasbyte iPhone 8 i Göteborg Avenyn

– iPhone 8 Ersättnings-LCD / glas och skärm reparation Göteborg, , Fixa iPhone 8 Göteborg Avenyn.

Kvalitet *

Skärmskydd, Apple Original, Original skärm, InCell skärm

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.