iPhone felsökning

199.00 kr

Har du problem med din iPhone men du vet inte vad som orsakar felet. Skicka in din telefon till oss. När vi är klara med felsökningen så kommer vi kontakta dig med offert och fråga dig om du vill att vi ska fixa problemet. Väljer du att inte reparera den får du den hemskickat och behöver bara betala för frakten (99 kr). Du kan också lämna in och hämta ut telefonen hos oss i butiken.

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

iPhone felsökning

Om din iPhone har fastnat på Apple-logotypen! Om du inte kan aktivera din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular). Det händer att Apple iPhone får problem med mjukvaran iOS vilket kan resultera i att din iPhone inte startar över huvud tage!

iPhone serier felsökning
iPhone Series felsökning

Instruktioner för att återställa din Apple iPhone som fastnat vid äpplet:
Det kan hända att du förlorar data på din iPhone vid återställning. Detta görs på egen risk, är du osäker bör du lämna in din iPhone till en butik som återställer den åt dig.

Om din iPhone har fastnat på Apple-logotypen!
Om din iPhone har fastnat på Apple-logotypen!

iPhone felsökning

Med en felsökning / reparation tar vi emot er iPhone och gör en felsökning på den. Vanligtvis vid iOS mjukvarufel fastnar din iPhone vid äpplet när du startar din iPhone.

  • Felsökning är 199 kr för mjukvaruproblem / hårdvaruproblem. Men för mjukvaruproblem / hårdvaruproblem kommer vi att reparera den utan att kontakta kunden om kostnaden för reparation är under 1000 kr.

Den lösningen vid detta fel är att återställa programvaran via Apple MacOS iTunes / Windows iTunes. Dina bilder, filmer, kontakter, musik och appar kan bevaras vid en återställning om du gjort säkerhetskopior av din iPhone via iTunes.

iphone stuck on apple logo
iphone stuck on apple logo

Om du har ett problem så kan du kolla  bland våra övriga reparationer eller om du har flera fel har uppstått på telefonen så är denna felsökning ett bra alternativ. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att utföra reparationen. Därefter kan ni välja att få mobilen reparerad för det angivna priset eller neka priset och få enheten återsänd utan någon tillkommande kostnad.

iPhone fel 4013 reparation
iPhone fel 4013 reparation

Känner du dig osäker bör du istället lämna in din iPhone till oss som kan återställa din iPhone åt dig. iPhone error 9, 4005, 4013, or 4014 reparation, iPhone-bakgrundsbelysning fungerar inte.

Repair iPhone 12 Dim Backlight problem

Modell*

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.