Viktig information om reparationstid, merinfo ...

Visar 1–40 av 9223372036854775807 resultat

Skärmskydd till Mobil

Skydda din mobil med härdat glas skärmskydd. Vi har prisvärda skärmskydd i härdat glas till alla mobil modeller. Stort utbud av Skärmskydd till bra pris.
Köp skärmskydd till bra priser online

Skärmskydd till Mobil
Skärmskydd till Mobil

Skärmskydd till iPhone

Ett iPhone skärmskydd är en billig försäkring som skyddar mobilen effektivt utan att märkas. Den skyddar skärmen mot repor, damm och smuts. Vissa skyddsfilmer är självläkande.

UltraGlass mobil skärmskydd
Optimala skärmskyddet för mobil. Det härdade glaset är tillverkad i högsta kvalitet och hårdhet. Krossa ditt skärmskydd istället för din skärm om olyckan är framme.

Se alla erbjudanden och köp nu. Skärmskydd till mobil är en billig försäkring som skyddar din iPhone effektivt utan att märkas. Oroa dig inte längre för nycklar i fickan.

Billiga skärmskydd för mobil
Skydda din mobil med ett skärmskydd i härdat glas till mobil är en billig försäkring som skyddar din iPhone effektivt utan att märkas. Innan du börjar med appliceringen av skärmskyddet – måtta ut hur skärmskyddet ska ligga på mobilen utan att ta bort skyddsplasten.

Skärmskydd till all mobil modeller:


Mobil skärmskydd

Ett skärmskydd är en tunn men stark plastfilm som appliceras på mobilens skärm. Det innebär att repor med tiden försvinner av sig självt.

Ett skärmskydd är en billig försäkring som skyddar din mobil utan att märkas. Den skyddar skärmen mot repor, damm och smuts. Vissa skyddsfilmer är självläkande.

Vi har Nano hydrogel polymer skärmskydd & Baksidesskydd till alla mobil modeller i lager och skickar samma dag.

OBS! Skärmskyddet ger ingen garanti för att displayen ej går sönder vid eventuell olycka med enhet. Men minska risken för skärmskador upp till 85 %.

Välj det skärmskydd du vill ha. Vi hjälper dig efter det att montera skärmskyddet med ett perfekt resultat. Betala för skärmskyddet och tjänsten montera skärmskydd i kassan eller välkommen till vår butik.

Baksidesskydd håller repor och andra tråkiga skador borta från telefonens baksida. Det mjuka Nano hydrogel-polymer gör att du får ett bra grepp om telefonen vilket minskar risken för tappskador.

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.