iPhone 6 / 6S skärmbyte (Serier)

499 kr899 kr

Att byta glaset på iPhone 6 i butik! Denna reparation är för dig som har sprucket eller spräckt skärm / LCD / Glas, eller trasig display på din iPhone 6S. Vi har reservdelarna inne och kan hjälpa dig snabbt. På iPhone 6S så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touch) om glaset har spruckit. Detta pga. LCD-skärm och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny. Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 6 kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. Fix Snabbt och enkelt!

Kvalitet Pris
OEM 499 kr
Original 599 kr
Apple Original 899 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 551996 Kategori: Etikett:

Byta iPhone 6S skärm

Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 6 kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. Vad skiljer original- mot icke original? läs mer…

På iPhones 6S från och med (2015) till Exempel iPhone 6s så finns det lim mellan Lcd och Baksidan. limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

iPhone 6S Displaybyte, LCD, skärmbyte, glasbyte. touch byte hos LagaiPhone.SE (LCD Original)

iPhone 6S skärmbyte (LCD Original)

ModellApple Original
Apple LCD
Gorilla glas
Original montering

Byta iPhone 6 skärm

Vi kan laga / reparera din iPhone 6. Har du en trasig iphone 6 skärm? Vi byter ut ditt trasiga iPhone 6 glas. Kom in för en snabb iPhone 6 service.Laga / reparera din iPhone 6 till ett bra pris, Byt trasig Skärm och trasigt Glas inom 25 minuter i vår butik i Engelbrektsgatan 34B, i Göteborg. Var säker på att din iPhone 6 Plus (Original) reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din Smartphone hos LagaiPhone.se. Hos oss kan du utföra allifrån vanlig iPhone 6 Skärmbyte, Glasbyte, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna.

iPhone 6 glasbyte

Därefter kan du laga / reparera din iPhone 6 snabbt och smidigt. Besök vår fysiska verkstad i Göteborg ( Engelbrektsgatan 34B ) för att reparera / laga iPhone 6 eller skicka in med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö eller en annan stad. kom då förbi för snabb reparation. LagaiPhone.se erbjuder många sätt att få support och service för din iPhone 6.  Välj det som passar bäst för dig. Våra supportartiklar kan ge dig ett bättre svar på din fråga. Eller så kan vi hjälpa dig med att reparera trasiga skärmar, glasen, LCD, Display byta ut batterier och lösa andra problem.  iphone 6 skärm reparation.

Byta glas iPhone 6S

– iphone 6 skärmbyte, iPhone 6 Displaybyte, LCD byte, iPhone 6 Skärmbyte / Glasbyte, reparation och service apple.

Kvalitet

OEM, Original, Apple Original

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.