iPhone 6s, 6s Plus Skärmbyte

Laga iPhone 6s och 6s Plus med Originaldelar i Göteborg

Vi på LagaiPhone.se har flera års erfarenhet av Mobilreparationer för iPhone. Vi använder original delar från Apple, vid reparation så ligger all fokus på att hjälpa dig som kund och att reparationen ska bli perfekt, som om den vore ny igen efter lagningen. Laga din iPhone på 30 minuter utan att boka tid, drop in i Göteborg.

Laga iPhone 6S göteborg

 

Reparationerna vi utför på iPhone 6s är allt från avancerad lödning till byte av skärm, Lcd, glas, Kamera, fram kamera, laddningsuttag, högtalare, samtalshögtalare, hemknapp med mera

vår priser är bland dem bästa som finns ute på marknaden, jämfört med våra konkurrenter.

Få hjälp med skärmen på iPhone, iPad eller iPod touch:

Om skärmen inte reagerar på beröring, Om skärmen inte reagerar, kan du behöva tvinga enheten att starta om: På iPhone 6s och tidigare, iPad och iPod touch: Tryck och håll ned både hemknappen och den övre knappen (eller sidoknappen) i minst tio sekunder tills du ser Apple-logotypen.

iPhone 6S skärmbyte, iPhone 6S glasbyte. Göteborg

Vi lagar din iPhone inom 30 minuter om du kommer in till vår butik i Göteborg. Ni kan även skicka in eran iPhone 6s, 6s Plus för reparation då från och med vi har mottagit varan så tar det 1-2 arbetsdagar innan ni får tillbaka den. skicka in er iPhone om ni bor i Stockholm, Uppsala, Jönköping, Linköping, Umeå, Luleå, Malmö, Lund, Helsingborg eller någon annan stad.

Vår besöks adress för vår butik är Karl johansgatan 45, Majorna, Göteborg. Hos oss kommer du alltid få proffsig service av erfarna servicetekniker.

Nedan kan du se hur en reparation på en iPhone 6s går till steg för steg:

✓iPhone 6S, 6S+ reparation allt i Sverige ✓Fri Frakt ✓Mobilservice & Mjukvarufel ✓100 dagars Garanti 

Vi Lagar din iPhone 6s och 6s Plus, om du inte vet vad som är fel på din iPhone till exempel att den inte startar, dåligt batteri tid, laddar inte hos oss på LagaiPhone.se så har vi kostnadsfri felundersökning där vi kollar vad som kan vara fel och sedan ger en prisförslag innan vi lagar din iPhone 6s och 6s Plus.

Om du inte har möjligheten att åka in till vår butik så kan du skicka den till oss, du kommer få tillbaka din iPhone inom 1-2 arbetsdagar när du väljer gratis frakt.

Besöksadress: LagaiPhone.se, Karl ohasgatan 45, Göteborg.

iPhone 6s demontering

Laga iPhone 6s och 6s+ göteborg, iPhone 6s och 6s Plus reparation Göteborg. Laga iPhone 6s / 6s Plus i Majorna, Korsvägen, laga iphone 6s+, iPhone 6s skärmbyte.