iPhone 6S Plus skärmbyte (Apple Original)

1,099.00 kr

Denna reparation är för dig som har iPhone 6S Plus sprucket eller spräckt LCD / Glas, eller trasig skärm på din iPhone 6S Plus. Vi har reservdelarna inne och kan hjälpa dig snabbt. På iPhone 6S Plus så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touch) om glaset har spruckit. Detta pga. LCD-skärm och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny. Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 6S Plus kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. (Apple Original)

Färg * Pris
SVART 1,099.00 kr
VIT 1,099.00 kr
Nollställ

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 8552 Kategori: Tagg:

iPhone 6S Plus skärmbyte (Apple Original)

På iPhones från och med (2015) till Exempel iPhone 6s Plus så finns det lim mellan Lcd (OLEd) och Baksidan. limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan, Och för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

Har du en iPhone 6S Plus med krossat glas och defekt LCD-display? Ser din telefon ut som på bilden är glaset trasigt och LCD-displayen defekt.
iPhone 6S Plus displaybyte, LCD byte, Skärmbyte, Glasbyte med Original Delar hos LagaiPhone.SE

iPhone 6S Plus Glasbyte (Apple Original)

Vi kan laga / reparera din iPhone 6S Plus. Har du en trasig iphone 6S Plus skärm? Vi byter ut ditt trasiga iPhone 6S Plus glas. Kom in för en snabb iPhone 6S Plus service. Laga / reparera din iPhone 6S plus till ett bra pris, Byt trasig Skärm och trasigt Glas inom 35 minuter i vår butik i Engelbrektsgatan 34B, i Göteborg. Var säker på att din iPhone 6S Plus reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din Smartphone hos LagaiPhone.se. Hos oss kan du utföra allifrån vanlig iPhone 6S+ Skärmbyte, Glasbyte, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna. Därefter kan du laga / reparera din iPhone 6S+ snabbt och smidigt. Besök vår fysiska verkstad i Göteborg ( Engelbrektsgatan 34B) för att reparera / laga iPhone 6S+ eller skicka in med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö eller en annan stad. kom då förbi för snabb reparation.

– iPhone 6s Plus skärmbyte med Original delar i Göteborg, iPhone 6S+ reparation med Apple Originaldelar

Färg *

SVART, VIT

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.