iPhone 6 / 6S Plus skärmbyte (Serier)

149 kr999 kr

iPhone 6S / 6 Plus reparation är för dig som har iPhone 6S Plus sprucket eller spräckt LCD / Glas, eller trasig skärm på din iPhone 6S Plus. Vi har reservdelarna inne och kan hjälpa dig snabbt. På iPhone 6S Plus så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touch) om glaset har spruckit. Detta pga. LCD-skärm och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny. Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 6S Plus kommer att fungera perfekt igen efter reparationen.

Kvalitet Pris
Skärmskydd 149 kr
Apple Original 999 kr
Original 799 kr
OEM 599 kr

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 481458 Kategori: Etikett:

Byta iPhone 6S Plus skärm (Apple Original)

På iPhones från och med (2015) till Exempel iPhone 6s Plus så finns det lim mellan Lcd (Original) och Baksidan. limmet runt LCDn fungera som en packning, för att hålla ut vätska och damm istället för att hålla skärmen på plats. När man ska byta skärm på dessa modeller så förstörs limmet mellan LCDn och baksidan, Och för att bibehålla samma funktion som den har så måste man byta ut limmet. Vi på LagaiPhone.se byter ut limmet Original på din iPhone till ett nytt så att den kan vara damm säker igen.

Byta iPhone 6S Plus skärm
Byta iPhone 6S Plus skärm

Olika iPhone skärm kvaliteter på reservdelar

  • Apple Original: För dig som vill att din iPhone skärm ska bli precis som när den var ny.
  • Skärm Original: Reservdel bestående av original LCD-skärm och touch men med tredjepartstillverkat glas.
  • OEM skärm (OLED / LCD / inCell): Din iPhone fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original. Alternativet för dig som vill betala lite mindre.

Har du en iPhone 6S Plus med krossat glas och defekt LCD-display? Ser din telefon ut som på bilden är glaset trasigt och LCD-displayen defekt.
iPhone 6S Plus displaybyte, LCD byte, Skärmbyte, Glasbyte med Original Delar.

iPhone 6S Plus skärm modeller: A1634, A1687, A1699

Byta iPhone 6 Plus Glas (Original)

Vi kan laga / reparera din iPhone 6S Plus. Har du en trasig iphone 6 Plus skärm? Vi byter ut ditt trasiga iPhone 6S Plus glas. Kom in för en snabb iPhone 6+ service. Reparera din iPhone 6 plus till ett bra pris, Byt trasig Skärm och trasigt Glas inom 35 minuter i vår butik i Engelbrektsgatan 34B, i Göteborg. Var säker på att din iPhone 6 Plus reparation alltid får kvalitetsdelar när du väljer att reparera / laga din Smartphone hos LagaiPhone.se. Hos oss kan du utföra allifrån vanlig iPhone 6S+ Skärmbyte, Glasbyte, byte av strömknapp, batteribyte och hemknapp till de mest avancerade lödningarna. Därefter kan du laga / reparera din iPhone 6+ snabbt och smidigt. Besök vår fysiska verkstad i Göteborg ( Engelbrektsgatan 34B) för att reparera / laga iPhone 6+ eller skicka in med post om du bor i Stockholm, Uppsala, Malmö eller en annan stad. kom då förbi för snabb reparation.

iPhone 6 Plus skärm modeller: A1522, A1524, A1593

Kan jag skicka in din iPhone 6S Plus för att byta skärm?
Du är välkommen att skicka din iPhone 6S+  till vår serviceverkstad i Göteborg. Vi byter ut ditt trasiga glas samma dag och skickar tillbaka till dig. Hela processen är vanligtvis 1-2 arbetsdagar tills du får tillbaka din iPhone.

– iPhone 6s Plus skärmbyte med Original delar i Göteborg, iPhone 6S+ reparation med Apple Originaldelar

Kvalitet

Apple Original, Original, OEM, Skärmskydd

  • Säker betalning
  • snabbt svar på FAQ
  • 15 års erfarenhet inom reparation
  • 100 dagars garanti
  • 30 dagars öppet köp
  • 14 dagar Faktura / Delbetalning
  • Kom i kontakt med oss!

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.