iPhone 5 glas / skärmbyte (Original)

345.00 kr

Denna reparation är för dig som har sprucket eller spräckt LCD/glas, eller trasig skärm på din iPhone 5. Vi har reservdelarna inne och kan hjälpa dig snabbt. På iPhone 5 så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touchen) om glaset har spruckit. Detta pga. LCD-skärm och glas är limmat och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny. (iPhone 5 skärmbyte, 299 kr)

Användardata är säker under reparation. Behöver inte återställer din enhet*.

Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader.

Artikelnr: 244 Kategori: Tagg:

iPhone 5 skärmbyte.

Vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din iPhone 5 kommer att fungera perfekt igen efter reparationen.

iPhone 5 glasbyte

När bilden på din iphone 5 inte fungerar längre är det skärmen som är trasig. Det kan vara horisontella linjer som syns på skärmen eller pixlar som inte längre fungerar. Skärmen kan också vara helt svart och även då är det skärmen som är trasig. Glaset är det yttre skalet som känner beröringen medan display är skärmen bakom som visar bilden. Oftast när displayen går sönder går även glaset sönder och detta inträffar vid kraftigare slag. Trasigt glas är den vanligaste reparationen och uppkommer av många olika anledningar. Har du tappat din iphone 5, klämt den eller på annat sätt fått ett slag mot skärmen så bildas lätt en spricka i glaset. I glaset sitter även touch-funktionen vilken känner vart du trycker på skärmen.

iPhone 5 byta glas

Vi utför alla typer av iPhone 5 reparation och service. Vi lagar din iPhone 5 inom 30 minuter. Skicka in din smartphone till oss.

Tags: iphone 5 skärmbyte, iphone 5 skärm byte göteborg, iphone 5 glasbyte göteborg

Vikt 500 g
Färg*

SVART, VIT

Sälj din gamla mobil till oss...

Vi använder (cookies) på LagaiPhone.se Göteborg.